Kirsten Dunstot kirabolták

Vágólapra másolva!
Kirabolták Kirsten Dunst amerikai színésznő manhattani hotelszobáját. Elloptak többek között egy tizenháromezer dollár értékű kézitáskát és számos személyes tárgyat.
Vágólapra másolva!

Kirabolták Kirsten Dunst amerikai színésznő, a Pókember című film főszereplőjének a hotelszobáját. A színésznő éppen New York belvárosában forgatott, amikor a tolvajok besurrantak a szállodai szoba nyitva hagyott ajtaján, és a Dunst drága táskáján kívül elvitték még a színésznő mobiltelefonját, az mp3-lejátszóját, két digitális kamerát, Dunst hitelkártyáját, a személyi iratait és 2500 dollár készpénzt is.

"A hotel kamerái azonban lebuktatták a rablókat, ugyanis rögzítették a jelenetet, ahogy a tolvajok távoznak a zsákmánnyal" - közölte a New York-i rendőrség képviselője.

Az egyik gyanúsítottnak, Jarrod Beinermannek korábban már voltak hasonló ügyei, az ügyvédje viszont azt mondta, hogy a hotel videófelvétele nem bizonyítja, hogy az ügyfele bármit is ellopott volna, hiszen a felvételek szerint Beinerman kezében nem volt semmi, amikor távozott a szállodából.

"Kliensem csak érdeklődőként érkezett a szállodához" - mondta Beinerman ügyvédje, James Kirschner. "Hallotta, hogy filmet forgatnak a közelben, és csak meg akarta nézni a helyszínt."

A hatóság azóta visszaszerezte a színésznő hitelkártyáját, a mobiltelefonját és az iratait - a pénznek és az értékes táskának azonban nem akadtak a nyomára.

Sem Dunst, sem pedig a szálloda igazgatója nem reagált az újságírók megkeresésére.