Szerelmi horoszkóp augusztus 23-tól 29-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon vágysz arra, hogy örömteli módon, vidáman lehess együtt kedveseddel, azonban azt tapasztalhatod, hogy a hangulatotok sehogyan sem harmonizál egymással. Amikor te vagy jókedvű, akkor ő fáradt vagy lehangolt - és fordítva. Ezért aztán megsértődsz, ami a lehető legrosszabb megoldás ilyen helyzetben. Ha azt látod, hogy szerelmed kedvetlen, akkor próbáld meg inkább felvidítani, így valóban élvezet lesz az együtt töltött idő!

Bika (április 21. - május 20.)
Nehéz választanod a kedvesed és a barátaid között, de a napokban döntés elé kényszerülsz. Egyszerre két helyen kellene lenned - ha a barátaiddal mész szórakozni, akkor a kedvesed sértődik meg, ha a szerelmedet választod, akkor a barátaid mondják azt, hogy nem törődsz velük. Ráadásul azt tapasztalhatod, hogy szerelmed egyáltalán nem kedveli a barátaidat. Ha meg akarod tartani párkapcsolatodat, akkor beszélnetek kell a témáról!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Meghitt, csendes együttlétre vágysz kedveseddel, eleged van az állandó nyüzsgésből, ami a magánéletedet jellemzi. Valójában csak annyit szeretnél, hogy összebújva megnézhessetek egy jó filmet, vagy beszélgethessetek egy kicsit. Sajnos a napokban hiába törekszel az intimitásra, hiszen amikor lehetne egy nyugodt estétek, akkor minden alkalommal beállít valaki. Családtagjaid, barátaid szinte a hét minden napján megjelenhetnek nálatok.

Rák (június 22. - július 22.)
Kedvesedben és benned is nagy igény támad arra, hogy végre megbeszéljétek a közös ügyeiteket, és ebbe beleférhet az is, hogy a nézeteltéréseket tisztázzátok. Szívesen elmondanátok egymásnak, mit éreztek egymás iránt, de nagyon körültekintően kell ehhez megválasztanotok az időpontot. Először alakítsatok ki intim, meghitt környezetet. Így sokkal könnyebb elmondani azt, ami a szíveteket nyomja!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon vonzó vagy, és sorra kaphatod a szerelmi ajánlatokat. Megtapasztalhatod a népszerűséget, de a legjobban mégis kedvesed csodálatára vágysz. Ő azonban nem mutatja ki a szerelmét - legalábbis nem úgy, ahogyan te szeretnéd. Sokkal több kedvességre lenne szükséged, de szerelmed túlságosan is el van foglalva a munkájával, a mindennapi gondjaival. Szervezd meg, hogy egy romantikus estét együtt tölthessetek - így megkaphatod tőle a kívánt figyelmet.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Általában racionálisan állsz hozzá a hétköznapokhoz - így a szerelmi életedhez is. A napokban azonban megnövekszik az igényed a romantikára. Ez azt jelenti, hogy nagyon szeretnél beszélni az érzelmeidről, és arra vágysz, hogy ezt kedvesed is megtegye. Maximális egymásra hangolódást szeretnél, ez azonban nem megy egyik pillanatról a másikra. A meghitt hangulaton néha sokat kell dolgozni, a bizalmi légkört csak fokozatosan lehet megteremteni.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Ideje lenne közös programokat szervezned kedveseddel, hiszen úgy érezheti, hogy nagyon elhanyagolod. A barátaiddal is régen találkoztál - talán a legjobb az lenne, ha szerveznél egy kellemes vacsorát, ahol mindenki ott lehet, akit csak szeretsz. Ha eddig még nem mutattad be a barátaidat kedvesednek, akkor itt az idő, hiszen nagyon rokonszenvesek lesznek egymásnak. Végre kikapcsolódhatsz, és érzelmileg is feltöltődhetsz!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon kíváncsivá válsz a szerelmi életedben, nyitottan viselkedsz kedveseddel. Ennek eredményeként szerelmed megnyílhat feléd, és közlékennyé válhat. Talán olyasmit is megoszt veled, amit a legjobb barátjának sem mondana el. Ügyelj arra, hogy ne élj vissza a bizalmával, kezeld nagyon diszkréten, amit hallottál! Így megmaradhat közöttetek a meghitt légkör, ami a párkapcsolatod alappillére lehet, ha hosszú távon gondolkozol!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Alapvetően igaz rád, hogy temperamentumos ember vagy, nagyon fontos neked, hogy a kapcsolatod szenvedélyes legyen. Amikor úgy érzed, hogy a párkapcsolatod már unalomba fulladt, akkor elégedetlenné és feszültté válsz. A napokban szinte üldözöd a szerelmeddel a kedvesedet, akit láthatólag nem nagyon érdekel a mély szenvedély világa. Elképzelhető, hogy fáradt, és attól ilyen lehangolt! Mutass felé több figyelmességet, gyengédséget!

Bak (december 22. - január 20.)
Nyugalomra vágynál a napokban, általában is "sok" lehet neked a világ. Ráadásul kedvesed sem hagy lazítani, folyamatos törődést igényel. Amikor végre pihennél egy kicsit, akkor hosszú beszélgetéseket akar veled folytatni, vagy eszébe jut, hogy elcipel egy fergeteges buliba. Mondd el neki, hogy most egy kis időre van szükséged - önmagad számára -, egy kiegyensúlyozott kapcsolatba bőven belefér, hogy egyedül lehess egy kicsit.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A napokban nem nagyon működik majd a kommunikáció közöttetek, és igaz lehet, hogy nagyon eltérő a hangulatotok. Mindketten szeszélyesebbek vagytok egy kicsit, és néha úgy érezhetitek, hogy elkerülhetetlen, hogy kiadjátok magatokból a feszültséget. Mindez oda vezethet, hogy néhányszor összevesztek, de szerencsére odáig nem fajul a helyzet, hogy komolyan megbántsátok egymást. Minden kapcsolatra igaz, hogy vannak benne néha hullámvölgyek is!

Halak (február 20. - március 20.)
Nehéz megtartanod szerelmi életedben az izgalmat a hétköznapok monoton szürkeségében. Úgy érzed, hogy nincs energiád arra, hogy egy kis színt vigyél a közös életetekbe, pedig ehhez elég lehetne egy apró kedvesség, figyelmesség is. Azonban annyira fáradt lehetsz, hogy esténként már csak arra van energiád, hogy kimerülten az ágyba zuhanj, és talán még az aktuális napi teendőket sem tudjátok megbeszélni.