Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Nyilas csillagjegyben halad, együtt áll a Plútóval, és trigonban a Szaturnusz - Nap együttállással. Szinte bármire hajlandóak lehetünk, hogy kivívjuk a főnökünk megbecsülését.
Vágólapra másolva!

Ma - a nap nagy részében - a Hold még a Nyilas csillagjegyben halad. Érzékenyebbé válnak a combjaink. Ha szeretünk edzőterembe járni, vagy egyéb sportot űzünk, akkor ma figyeljünk arra, hogy a combunk területét ne terheljük meg túlságosan. A kemény erősítő gyakorlatoknál koncentráljunk inkább más testrészeinkre.

Ma mozgékonyabbak, nyitottabbak lehetünk, szívesen teszünk vagy tervezgetünk utazásokat, szeretnénk felfedezni a világot. Ne zárkózzunk be a lakásba, inkább menjünk társaságba - annál is inkább, mert barátságos és szívélyes hangulatban lehetünk.

Ma a Hold együtt áll a Plútóval, és trigonban a Szaturnusz - Nap együttállással. Nagyon céltudatosak vagyunk, és különösen a hivatásunkban szeretnénk előre haladni. Szinte bármire hajlandóak lehetünk, hogy kivívjuk a főnökünk megbecsülését - ez azt is jelenti, hogy képesek vagyunk két ember helyett dolgozni. Jó esélyünk van az előrelépésre, de azért figyeljünk a saját testi, lelki igényeire is!