Nevelési tanácsok Russell Crowe-tól

Vágólapra másolva!
Az ausztrál származású hollywoodi rosszfiú, Russell Crowe új oldaláról mutatkozik be a rajongóknak: egy oktatófilmen nevelési tanácsokat ad az újdonsült szülőknek.
Vágólapra másolva!

Russell Crowe ausztrál színész, a Gladiátor című film Oscar-díjas főszereplője hamarosan új oldaláról mutatkozik be a rajongóknak. Egy, az ausztrál kormány támogatásával készült DVD-filmen ugyanis nevelési tanácsokat ad az újdonsült szülőknek - elsősorban arról, hogy kell helyt állni apaként.

"Az apák elsődleges feladata, hogy mindenben támogassák gyermekük anyját, legyen szó arról, hogy hajnali háromkor kell elmenni savanyú uborkát venni, amikor várandós, vagy arról, hogy időnként át kell vállalni a kisbabát, hogy ki tudja aludni magát" - mondja a kétgyermekes Crowe a filmben.

"Azért kértük fel Russellt erre a szerepre, mert látszik rajta, hogy imádja a gyerekeit és nagyon odaadó. Ráadásul, gyakorló szülőként rengeteg praktikus tanáccsal szolgálhat a kezdő apukáknak" - nyilatkozta Angela Conway, az Ausztrál Családszövetség elnöke és a DVD egyik megálmodója.

Russell Crowe-nak, és feleségének két gyermeke van: Charlie három, míg Tennyson egy éves.

A Neveljünk gyereket! című, öt órás filmet minden olyan szülő megkapja, akinek az elkövetkező két évben születik meg az első gyereke. A DVD-n lényeges kérdésekre találhatnak választ a szülők: nemcsak egészségügyi és táplálkozási témákkal foglalkozik, hanem a szociális ellátórendszert is bemutatja. A film elkészültét az ausztrál kormány közel hárommillió dollárral támogatta.