Bemutatták Paris Hilton ruhakollekcióját

Vágólapra másolva!
A botrányos életű örökösnő, Paris Hilton a cipő-, táska- és parfümüzletek után a ruhaboltokat is meghódította: a hétvégén mutatták be ugyanis Hilton első, saját nevével fémjelzett ruhakollekcióját.
Vágólapra másolva!

A múlt hét végén mutatták be egy divatok Los Angeles-i butikban Paris Hilton amerikai híresség legújabb ruhakollekcióját. Bár a botrányos életű örökösnő korábban már tervezett táskákat, és egy cipőmárka, illetve több parfüm is viseli a nevét, saját bevallása szerint a ruhatervezés volt "az igazi álma".

"Világéletemben imádtam a divatot, és ezzel a ruhakollekcióval régi álmom vált valóra" - nyilatkozta Paris Hilton. "Minden darabot én terveztem, és a ruhák nagyszerűen tükrözik a stílusomat. Vidámak, szexisek és egyáltalán nem szokványosak."

A "kényelmes és megfizethető" ruhadarabok között az érdeklődők találhatnak farmereket és pólókat, de Hilton azt ígérte, néhány hónapon belül tovább bővítik a kollekciót.

A rajongók akár az interneten is megrendelhetik a ruhadarabokat, átlagosan 34 és 128 dollár (azaz 6000 és 25 000 forint) közötti áron.