Karrierhoroszkóp augusztus 20-tól 26-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)

Jól jön a hét elején a kikapcsolódás számodra - használd ki a pihenőnapokat! Számíthatsz arra, hogy sokkal intenzívebben kell helytállnod majd a munkahelyeden. A hét elején lazíts egy kicsit, alaposan aludd ki magad. Így erőt tudsz gyűjteni a megmérettetésekhez. Az üzleti életben fontos lehet, hogy megőrizd az objektivitásodat. Nagyon lelkesen fogadod az új lehetőségeket, de a pénz nem érzelmi kérdés!

Bika (április 21. - május 20.)

A munkádat tekintve szeretnéd kézbe venni az előrejutásod ügyét, és nagyon céltudatos vagy. Időt szánsz arra, hogy jó alaposan végiggondold a terveidet - arra is rájöhetsz, hogy milyen lépésekben éred majd el a céljaidat. A pihenőnapokat használd valóban a pihenésre, hiszen elég mozgékony napok elé nézel a munkahelyeden. Az üzleti életben be kell indítanod néhány új szálat, ez pedig szervezőmunkát igényel!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon erőteljes "pszichikus képességekkel" rendelkezel a napokban, ezek alkalmassá tesznek arra, hogy úgy alakítsd az eseményeket a munkahelyeden, ahogyan neked tetszik. Lehet, hogy azt veszed észre, hogy szinte varázsütésre alakulnak nagyon előnyösen az ügyeid. Az üzleti élet során haladj óvatosan a céljaid felé. Alkalmazd a lassú víz partot mos taktikáját, kisebb lépésekben biztosabban valósítod meg a terveidet!

Rák (június 22. - július 22.)

Ideje elbeszélgetned munkatársaiddal, feletteseddel. Több olyan gondod is lehet, amely egyeztetést igényelne, ám előfordulhat, hogy nem tudod, hogy miként vágj bele a mondandódba. Már-már megfogalmazod, ami a szívedet nyomja, de végül mégis visszakozol: úgy érzed, hogy nincs értelme megosztanod a problémáidat a többiekkel, hiszen úgysem segítenének neked. Próbáld leküzdeni a bizalmatlanságodat!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Azt szeretnéd, ha kiszámíthatóan alakulna a jövedelmed, és mindig számíthatnál arra az összegre, amire havonta szükséged van. Előfordulhat azonban, hogy a pénz kiszámíthatatlan mennyiségben érkezik hozzád, ami nyugtalanná tehet. Egyszerre több pénzt kapsz, aztán viszonylag hosszabb ideig szinte a minimumot. Gyakorolj nagyobb önfegyelmet, és tartalékolj akkor, amikor megteheted! Ne köss a héten konkrét megállapodásokat!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Fáradékonyabb vagy a napokban, és egyértelműen látszik rajtad, hogy terhedre van a munkád. Munkatársaiddal sem szívesen vagy együtt, hiszen nincs türelmed a többiekhez. Főleg akkor nehéz a helyzeted, ha vannak olyan munkatársaid, akik nehéz természetűek, hiszen a viselkedésüket most nem tudod tolerálni. Az üzleti életben ügyelj arra, hogy minden információ a birtokodban legyen, amire csak szükséged lehet!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Nyugtalannak érezheted magad - van benned egyfajta feszültség, amely nem hagyja, hogy odafigyelj az aprólékos, precízséget igényelő feladatokra. Valóságos büntetésnek érezheted, ha pontosan kell dolgoznod, hiszen ehhez most egyáltalán nincs türelmed. Amikor fáradtnak érzed magad, iktass be egy negyedórás pihenőt! Az üzleti életben azt tapasztalhatod, hogy partnereid megpróbálnak az érzelmeidre hatni, és ennek nem nagyon örülsz!

Skorpió (október 23. - november 21.)

Nagyon erőteljesen küzdesz a céljaidért a munkahelyeden, határozottan haladsz előre. Azonban megfeledkezhetsz munkatársaid lelkéről - nem nagyon törődsz azzal, hogy kellemessé tedd a munkahelyi légkört. Ügyelj arra, hogy ne válj örömtelenül robotoló emberré, hiszen neked is szükséged van a közösségre, amely védelmet jelenthet számodra! Ügyelj arra, hogy az üzleti tárgyalások során jó benyomást tegyél a partnereidre!

Nyilas (november 22. - december 21.)

Az élet rákényszeríthet, hogy tovább képezd magad a szakmádban, előfordulhat, hogy találsz magadnak egy nagyon testhezálló tanfolyamot. Ennek eredményeképpen a szakmai értéked tovább emelkedhet, tehát a fejlődés idővel több pénzt is jelent majd. Érdemes már most körülnézned az oktatási piacon, hiszen a legtöbb tanfolyam ősszel indul! Az üzleti életben figyelj jobban a részletekre, ne hagyj ki lényeges lépéseket!

Bak (december 22. - január 20.)

Előfordulhat, hogy nem a legfinomabban kommunikálsz munkatársaiddal, akár erőteljesebben is kifejezheted a gondolataidat, véleményedet. Minden percben érdemes szem előtt tartanod, hogy a diplomatikus hangnemmel talán többre mész, mint a nyers, túlságosan is szókimondó modorral. Az utóbbi mindig ellenséges hangulatot teremt. Az üzlet során ügyelj arra, hogy ne akard túlságosan rábeszélni a partnereidet az együttműködésre!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Több munkakapcsolatod, üzleti kapcsolatod válhat hangsúlyossá, és szükséged is lenne arra, hogy sokkal igényesebben ápold az ismeretségeidet. Annál is inkább, hiszen sok pénzt jelenthetnek számodra. Sajnos megvan benned a hajlam arra, hogy a hangulataidnak megfelelően kezeld a kapcsolataidat, megtörténhet például, hogy a telefont sem vagy hajlandó felvenni. A következő percben, pedig ismét nagyon kedvesen bánsz munkatársaiddal, üzletfeleiddel.

Halak (február 20. - március 20.)

A napokban már nagyon eleged lesz abból a robotból, ami a munkahelyeden vár. Az erőd is fogytán van már, s lelkileg is rosszul bírod, hogy nincs megállás... Egy idő után úgy érezheted, hogy a teendők elborítanak, és ha megoldasz egy feladatot, akkor kettő terem helyette. A gondolat, hogy kilátásod sincs a pihenésre és a lazításra, teljesen energiátlanná tehet. Az üzlet során figyelned kellene arra, hogy a fáradtságod ne látsszon rajtad.