Heti horoszkóp augusztus 20-tól 26-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)

Jól teszed, ha minden percet kihasználsz, amikor pihenhetsz, hiszen több feladattal kell szembenézned a munkahelyeden. Igaz, a munkádnak megbecsülés lesz az eredménye. A magánéletedben figyelj jobban családtagjaidra. Ha azt látod, hogy fáradtak, nincs kedvük ahhoz, hogy beszélgessenek veled, akkor add meg nekik a lehetőséget arra, hogy egyedül lehessenek!

Bika (április 21. - május 20.)

A napokban pontosan tudod majd, hogy mit kellene tenned annak érdekében, hogy előre juss a munkahelyeden. Használd ki a céltudatosságodat! A magánéletedben nagyon "színes" napok elé nézhetsz, sok baráti és családi programra kaphatsz lehetőséget. Tedd félre egy kicsit a kötelességtudatodat, szánd az idődet arra, hogy kikapcsolódsz, és azokkal az emberekkel vagy együtt, akiket szeretsz!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Könnyen keresztülviszed az akaratodat a munkahelyeden, ráadásul észrevétlenül hatsz a többiekre. Egyáltalán nem vagy erőszakos, mégis minden úgy lesz, ahogyan szeretnéd. A magánéletedben arra vágysz, hogy eseménytelenül teljenek a napjaid. Nagyon szívesen vonulsz vissza otthonodba - csendet és nyugalmat szeretnél, amelyet családtagjaiddal osztanál meg.

Rák (június 22. - július 22.)

Érdemes elmondanod a munkahelyeden, ami a szívedet nyomja. A legszívesebben megbeszélnéd az érintettekkel a sérelmeidet, de nem vagy biztos abban, hogy ez javít majd a helyzeten. A magánéletedben is nagyon fontos lesz a kommunikáció. Érdemes őszinte hangulatot teremtened otthon, és alkalom nyílhat néhány nagy családi beszélgetésre is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Biztonságra vágysz a munkahelyen, és arra, hogy megbecsülést kapj. Azt szeretnéd, ha elismernék az értékeidet, mind anyagi, mind pedig erkölcsi tekintetben. Ha mindezt nem kapod meg, akkor nagyon elégedetlen leszel. A magánéletedben nagyon kedvesen és vidáman bánsz családtagjaiddal, szerelmeddel. Mindenkire ráragad a jó hangulatod, azt veheted észre, hogy nagyon népszerű vagy!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Fáradtnak és elgyötörtnek látszol a napokban, és ezt feletteseid, munkatársaid is észrevehetik. Ha megpróbálnak segíteni neked, akkor ne utasítsd vissza büszkeségből! Magánéletedben arra vágysz, hogy családtagjaid, kedvesed jobban figyeljenek rád. Több kényeztetésre és kedvességre van szükséged, és már egy egészen apró figyelmességtől is nagyon boldog lehetsz.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

A dinamikus, gyors munkához lenne kedved a munkahelyeden, hiszen rengeteg energiával rendelkezel. A pontosságot, precízséget igénylő feladatok viszont egyenesen az őrületbe kergetnek - ezeket most tedd félre! A magánéletedben szép napokat élhetsz meg - teli vidámsággal -, nagyon felpezsdülhet az életedet. Hívd fel az összes barátodat, ha már régen beszéltél velük.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Mindig nagyon céltudatos vagy, az élet minden területén. A munkahelyeden most képes vagy szinte fanatikusan dolgozni, hiszen érzed azt, hogy könnyebben juthatsz előre! A magánéletedben nagyon figyelmesen hallgatod családtagjaidat, akik megnyitják a lelküket neked. Megélhetik, hogy igazi védelmet jelentesz számukra, száz százalékosan megbíznak benned.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Nagyon szeretnél újat tanulni a szakmádban, és hajlandó vagy arra is, hogy a tapasztaltabb munkatársaidtól tanácsokat kérj. Ha nyitottan fogadod az útmutatást, akkor a saját munkádat teszed könnyebbé! A magánéletedben több feszült helyzet is előfordulhat. A veszekedések hátterében elégedetlenséged állhat, hiszen már nagyon unod a napi robotot, pihenésre vágysz.

Bak (december 22. - január 20.)

Talán nem tudsz maradéktalanul figyelni arra, hogy a stílusod diplomatikus és kedves legyen, amikor munkatársaiddal beszélsz. Ebből adódóan lehet néhány feszült helyzet a munkahelyeden. A magánéletedben már csak nyugalomra vágysz a stresszes nap után. Kérd meg családtagjaidat, hogy tegyék neked lehetővé a pihenést, ne zavarjanak, amikor szundikálnál egyet!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ahhoz, hogy a munkahelyeden előre juthass, ápolnod kell a munkakapcsolataidat. Sajnos szeszélyes leszel a napokban, és ez azt eredményezheti, hogy a hangulataidnak megfelelően bánsz másokkal is! A magánéletedben is kiszámíthatatlanabbul viselkedsz, családtagjaid nem igazán tudják, hogy mit kezdjenek ezzel a változékonysággal.

Halak (február 20. - március 20.)

Törekedj tudatosan a derűre és a nyugalomra a munkahelyeden, hiszen nehezen bírod a hajtást, amiben részed van. Ha már nagyon fáradt vagy, akkor rendszeresen tarts rövid pihenőket! A fásult hangulat - túlterheltségednek köszönhetően - a magánéletedben is megjelenhet. Családtagjaid szervezhetnek egy-két jó programot, de nem tudod maradéktalanul élvezni ezeket.