Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Skorpió csillagjegyben halad, kvadrátban áll a Vénusszal. Jellemző ránk, hogy nehezen tartunk mértéket az érzéki élvezetekben.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Skorpió csillagjegyben halad. Egyrészt a nemi szerveink, alhasunk lesz érzékenyebb, másrészt, fogékonyabbak leszünk a fertőzésekre is. Talán a leggyakoribb tünet mostanában a gombás fertőzés - a hölgyeknél különösen a hüvelygomba. Használjunk rendszeresen tejsavas készítményeket, így segítünk szervezetünknek abban, hogy megvédje magát. Ha arra gyanakszunk, hogy fertőzésben szenvedünk, akkor olvassunk egy kicsit utána a témának.

Ma befelé forduló hangulatban lehetünk, és ha van olyan családtagunk, aki egyébként is hajlamos a depresszióra, akkor vigyázzunk rá jobban. Kiegyensúlyozott emberek esetében a mai nap alkalmas lehet arra, hogy egy kicsit önmagukba nézzenek, - önvizsgálatot tartsanak -, és tanuljanak is belőle.

Ma a Hold kvadrátban áll a Vénusszal. Jellemző ránk, hogy nehezen tartunk mértéket az érzéki élvezetekben. Ha főzünk egy finom ebédet - ami nagyon jólesik -, akkor alig tudjuk megállni, hogy ne együnk még egy tányérral belőle, pedig már rég jóllaktunk. Természetes, hogy mindez nem tesz jót sem az emésztésünknek, sem a közérzetünknek.