Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma Hold még a Mérleg csillagjegyben halad.  Hangulatunk meglehetősen nyitott lehet, és vágyunk arra, hogy új barátokat találjunk.
Vágólapra másolva!

Ma, a nap nagy részében a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Ma veséink, valamint hólyagunk lesz egy kissé érzékenyebb. A krónikus hólyaghurut panasza kissé erőteljesebben nyilvánulhat meg. Sokat segítünk önmagunkon, ha sok folyadékot iszunk, hiszen ez segít a gyógyulásban. Ha a probléma már krónikussá vált, akkor keressük fel háziorvosunkat!

Ma hangulatunk meglehetősen nyitott lehet, és szinte vágyunk arra, hogy új barátokat találjunk. Mivel nagy kedvünk van ahhoz is, hogy szépen felöltözzünk, érdemes elmennünk egy olyan szórakozóhelyre, ahol akár ismeretségeket is köthetünk. Aki nem szeretne esti programot szervezni magának, megteheti, hogy ma kimegy egy kicsit a természetbe.

Ma a Hold szextilben áll a Nap - Vénusz - Merkúr - Szaturnusz együttállással, valamint a Plútóval is. Rájöhetünk arra, hogy nagyon sokféle erőforrással rendelkezünk, amelyeket talán nem is használunk a hétköznapok során. Nézzünk kicsit magunkba, s megtaláljuk annak a módját, hogy miként valósítsuk meg a céljainkat!