Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Szűz jegyében jár, nehéz fényszögben áll a Neptunusszal. Bizonytalanabbul viselkedünk kapcsolatainkban, és a saját érzelmeink is homályosak előttünk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Szűz csillagjegyben halad. A gyomrunk sokkal érzékenyebb lehet a mai napon, ezért együnk inkább könnyebb ételeket. Óvakodjunk a túlfűszerezett ételektől, és ne kóstoljunk meg olyan fogásokat, amely szokatlan számunkra.

A mai nap alkalmas lehet az informálódásra. Ha valamilyen tartós fogyasztási cikket szeretnénk venni, akkor a mai napon érdemes elindulnunk vásárolni. Ahhoz is lesz türelmünk, hogy minden szempontot figyelembe vegyünk, ám magát a vásárlást ne a mai napon intézzük el - inkább csak térképezzük fel a kínálatot.

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Neptunusz bolygóval. Bizonytalanabbul viselkedünk kapcsolatainkban, talán a saját érzelmeink is homályosak előttünk. Legszívesebben az egész napot álmodozással töltenénk, szinte menekülünk a mai napon a tények elől. Semmiképpen nem célszerű ma aláírnunk fontos szerződéseket vagy dokumentumokat! Üzleti tárgyalásainkat is elhalaszthatjuk egy olyan napra, amikor reálisabban vagyunk képesek nézni a világ dolgait.