Megszületett Baby Spice kisfia

Vágólapra másolva!
Pénteken megszületett Emma Bunton, azaz Baby Spice brit énekesnő első gyermeke. Az egészséges kisfiú a Beau nevet kapta.
Vágólapra másolva!

Pénteken, egy londoni magánkórházban megszületett Emma Bunton brit énekesnő, a Spice Girls együttes tagjának az első gyermeke. Az egészséges kisfiú a Beau nevet kapta.

"Mindketten nagyon jól vannak, most ismerkednek egymással. Nagyon boldogok vagyunk" - mondta a kórház előtt várakozó újságíróknak Bunton barátja, Jade Jones.

Bunton - akit a Spice Girls együttesben Babynek becéztek - a szülés után azonnal kólát és süteményt kért, mert "nagyon megéhezett".

"A név, amit a fiunknak választottunk, francia eredetű, és azt jelent, jóképű" - mondta Jones. "Már most látszik rajta, hogy igazi kis szívtipró lesz. Mindkettőnkre hasonlít egy kicsit. Már alig várjuk, hogy hazavihessük őt."

Emma Bunton kisfiával együtt hétre emelkedett a Spice Girls együttes "gyermekeinek" a száma: Geri Halliwellnek tavaly született a lánya, Bluebell Madonna; Melanie Brownnak két lány van, a kilencéves Phoenix Chi és a négy hónapos Angel Iris;Victoria Beckham pedig három fiú édesanyja: Brooklyn 8, Romeo 4, Cruz pedig 2 éves.