Karrierhoroszkóp augusztus 13-tól 19-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Tettre kész vagy a munkahelyeden és nagyon energikusan állsz hozzá a feladataidhoz. Azonban bizonytalan lehetsz abban, hogy mire is használd ezt a rengeteg energiát, hiszen az unalmas, időrabló feladatok - amelyek túlságosan is nagy pontosságot igényelnek - nagyon bosszantanak. Ha arra kényszerülsz, hogy egész nap monoton munkát végezz, akkor a nap végére nemcsak fáradtságot érzel majd, hanem nagyon feszült is leszel!

Bika (április 21. - május 20.)
Különös nyugtalanságot érezhetsz a következő napokban, és nagyon nehezedre eshet unalmas munkákkal foglalkozni. Általában jól bírod a monoton munkát, de most kifejezetten feszült leszel ezektől. Sokkal nyitottabb és energikusabb lehetsz, vágysz arra, hogy végre valami kihívást kapj a munkahelyeden. Éppen ezért nagyon tehetségesen tanulsz bele olyan munkákba is, amelyek szokatlanok, ismeretlenek számodra.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Azt tapasztalhatod, hogy nagyon lelassulsz a napokban, ami elüthet a megszokott tempódtól. Ne keseredj el, ha nehézkesebben megy a feladatmegoldás, inkább koncentrálj azokra a teendőkre, amelyek elmélyültséget igényelnek. Megragadhatod az alkalmat arra is, hogy végre rendet csinálj az irodai asztalod fiókjaiban. Ez nagyon jó érzéssel tölt el - úgy érzed majd, hogy a fejedben is sokkal nagyobb rend van!

Rák (június 22. - július 22.)
A munkakedved nem túl nagy a napokban, hiszen kilátástalannak érezheted, hogy több pénzt keress, a jelenlegi fizetéseddel pedig elégedetlen lehetsz. Akár plusz feladatokat is vállalnál, ha emelkedhetne a jövedelmed, de még erre sem látsz reális esélyt. Talán azt fontolgatod, hogy új szakmát tanulsz, amely biztonságosabb egzisztenciát jelent számodra. Az üzleti tárgyalások során ügyelned kell arra, hogy a pénzügyeket nagyon pontosan dokumentáld!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon jó módszereid vannak a napokban arra, hogy olyan irányba tereld a dolgokat, ahogyan neked is megfelel. A munkahelyeden is a kezedbe veszed az irányítást, és nagyon ügyesen kommunikálsz. Akár a felettesedet is ráveheted arra, hogy olyan döntéseket hozzon, amelyek neked is tökéletesen megfelelnek. Az üzleti életben figyelned kellene egy kicsit arra, hogy lehetőség szerint ne a hangulataid irányítsanak, amikor döntesz!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sokkal hallgatagabb vagy a munkahelyeden, mint máskor, és egyáltalán nem örülsz neki, ha állandóan zaklatnak munkatársaid. Szeretnél egyedül, csendben dolgozni, igényed lenne a zavartalan munkavégzésre. Amikor azonban azt tapasztalod, hogy senki sincs tekintettel rád, ráadásul folyamatosan csörög a telefonod, akkor nagyon feszült leszel. Az üzlet világában jobban teszed, ha a fontos tárgyalásokat elhalasztod, hiszen nem vagy túl kommunikatív!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Van benned egy jó adag bizonytalanság a napokban - elképzelhető, hogy nem érzed biztosnak a pozíciódat, a munkahelyedet. Talán a saját szaktudásoddal sem vagy maradéktalanul elégedett, tehát felmerülhet benned, hogy talán nem is vagy a helyeden. Ha nagyon elégedetlen vagy, akkor nézz más lehetőségek után, hasznos lehet, ha tájékozott vagy! Az üzleti életben sok váratlan akadályt tapasztalhatsz!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Alkalmazkodnod kellene munkatársaidhoz, és el kellene fogadnod a véleményüket. Erre azonban képtelen vagy a napokban, pont ezért robbanhatnak ki azok a viták, amelyek mindenkit megviselnek, és feszült hangulatot teremtenek. Próbáld meg tudatosan szem előtt tartani azt a gondolatot, hogy munkatársaid nem az ellenségeid! Az üzleti életben fontos lehet, hogy ne hagyd magad félrevezetni! Óvakodj azoktól az emberektől, akik légvárakat építenek!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Túl erőteljesen kommunikálsz a munkatársaiddal, akik ezt könnyen veszik sértésnek. Valójában nem akarsz rosszat, csak egyszerűen rosszul fogalmazod meg, amit mondani szeretnél. Elképzelhető, hogy csak a hangsúly helytelen, amit használsz. Mindenesetre, ha azt látod, hogy valamelyik munkatársad nagyon távolságtartó veled, akkor kérdezd meg, hogy mi az oka ennek. Az üzleti tárgyalások során figyelj arra, hogy ne akard túl erőteljesen meggyőzni a partnereidet!

Bak (december 22. - január 20.)
Nehéz munkaheted lehet, hiszen folyamatosan azt tapasztalhatod, hogy felettesed irányítani szeretne. Valójában nincs mit csodálkozni ezen, hiszen az a dolga, hogy kézben tartsa a közös munkát. Te vagy egy kicsit érzékenyebb a témára, nagyon nehezen viseled el, ha utasításokat kapsz. Ebből adódóan feszült helyzetek is kialakulhatnak. Az üzleti életben ügyelj arra: ne dőlj be az üres ígéreteknek! Vigyázz, hogy mit írsz alá!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Mindig igaz rád, hogy sokkal jobban szereted az önálló munkát, mint a beosztotti státuszt. Ez azért van így, mert ki nem állhatod, ha utasításokat osztogatnak neked, nagyon nehezen illeszkedsz be a munkahelyi hierarchiába. A napokban megtapasztalhatod a főnök-beosztott kapcsolat minden árnyoldalát: úgy érezheted, hogy felettesed azzal tölti az ideje nagy részét, hogy téged bosszant. Az üzleti tárgyalások során fogalmazz világosabban, így könnyebb a kereteket tartani!

Halak (február 20. - március 20.)
Rengeteg munkád lesz a napokban, és ráadásul úgy érzed, hogy senki sem veszi észre, hogy mennyire sok rajtad a teher. Egyedül maradhatsz a munkahelyeden a gondjaiddal, és megélheted, hogy nagyon sok a követelmény, de a pozitív visszajelzés szinte nulla. A munkatársaid sem túl segítőkészek, hiszen valójában mindenki csak a saját problémájával foglalkozik. Az üzleti életben akkor lehetsz sikeres, ha takarékoskodsz az erőforrásaiddal!