Heti horoszkóp augusztus 13-tól 19-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Ha okosan használod az erőforrásaidat, akkor nagyon sok teendőt elvégezhetsz a munkahelyeden. Végére juthatsz olyan feladatoknak is, amelyek máskor sokkal több időt igényelnének. A magánéletedben próbálj meg kitörni a szürke hétköznapokból. Családtagjaid már alig várják, hogy közösen menjetek el egy jóleső családi kirándulásra!

Bika (április 21. - május 20.)
Ha egy helyben kell ülnöd a munkahelyeden, akkor nagyon nyugtalanná válhatsz, hiszen teli vagy energiával, nem bírod a semmittevést. Arra lenne szükséged, hogy használhasd az erődet - új, inspiráló feladatokra vágysz. A magánéletedben kicsit indulatosabb leszel, ez azt jelenti, hogy nagyon látványosan mutatod ki a szeretetedet és a dühödet is. Célszerű lenne, ha egy kicsit higgadtabban viselkednél!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Számíts arra, hogy a napokban minden lassabban megy majd! Több idő kell arra, hogy beérj a munkahelyedre, és nehezebben boldogulsz a feladataiddal is. Így nem csoda, ha otthon már csak arra vágysz, hogy nyugalmad legyen. Szeretnéd magad kipihenni, és éppen ezért nem örülsz, ha a barátaid, vagy rokonaid váratlanul állítanak be hozzád.

Rák (június 22. - július 22.)
Úgy érzed, hogy nem becsülik meg eléggé a szorgalmadat és a szakmai tudásodat a munkahelyeden. Éppen ezért teljesen elmehet a kedved a munkától a napokban! A magánéletedben jellemző lehet, hogy be szeretnéd pótolni az élvezeteket, amelyekben mostanában nem nagyon volt részed. Vidd el többször is vacsorázni a családodat, egy közös mozi is jó ötlet!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Ügyesen alakítod úgy az eseményeket a munkahelyeden, hogy neked is megfeleljen. Érdemes lenne még egyszer átgondolnod a céljaidat! A magánéletedben nagyon népszerű lehetsz - köszönhetően a kedvességednek. Remek hangulat alakulhat ki otthon, és újra egymásra találhattok családtagjaiddal! Szervezzetek sok közös programot!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Szélsőséges esetben előfordulhat, hogy egyáltalán nincs kedved bemenni a munkahelyedre, de ha mégis rákényszerülsz, akkor szólni sem akarsz a munkatársaidhoz. Mindez fáradtságodnak köszönhető. Otthon arra vágysz, hogy családtagjaid kedvesen és odafigyelve bánjanak veled. Szívesen pihennél otthon egy kicsit, és ha ezt nem hagyják, akkor nagyon dühös leszel.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A munkahelyeden úgy érezheted, hogy nem kapsz elég pozitív visszajelzést, ez nagyon zavarhat. Úgy érzed, hogy minden tőled telhetőt megteszel, mégsem felel meg, amit nyújtasz. A magánéletedben nagyon vágysz arra, hogy egy kis időt a barátaiddal is tölthess. Már nagyon régen volt alkalmad arra, hogy jól kipanaszkodd magad valakinek!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Szinte képtelen vagy toleránsan viselkedni a munkahelyeden, ezért meglehetősen feszült napjaid lehetnek. Munkatársaid nem hagyják szó nélkül, ha utasításokat osztogatsz nekik. A magánéletedben arra vágysz, hogy végre kitörhess a napi taposómalomból, talán a legjobban egy egzotikus nyaralást élveznél...

Nyilas (november 22. - december 21.)
Erőteljesen szeretnéd meggyőzni munkatársaidat, és ez félreértésekhez vezethet. A többiek azt hihetik, hogy kritizálni akarod őket, így könnyen válik feszültté a hangulat. A magánéletedben is szókimondó vagy, ám ezt nem rossz szándékkal teszed. Családtagjaid mégis azt hihetik, hogy veszekedést provokálsz, amikor kimondod, amit gondolsz.

Bak (december 22. - január 20.)
A munkahelyeden felettesed többször is megfogalmazhatja az elvárásait, és ráadásul nagyon figyel arra, hogy a beosztottak betartsák az utasításait. Arra is számíthatsz, hogy részletesen ellenőrzik a munkádat. A magánéletedben sokkal több segítséget kapsz a családtagjaidtól. Nagyon jólesik számodra a gondolat, hogy számíthattok egymásra!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A munkahelyeden nehezen alkalmazkodsz majd felettesedhez. Úgy érzed, hogy sok olyan szeszéllyel rendelkezik, amelyet te teljesen feleslegesnek érzel. Azt gondolhatod, hogy egyenesen téged akar bosszantani az elvárásaival. A magánéletedben az önfeledt, családi programok idejét élheted, használd ki a nyár utolsó heteit a közös időtöltésre! Egy kisebb utazás még beleférhet az időtökbe!

Halak (február 20. - március 20.)
A munkahelyeden rosszul működik a kommunikáció! Nem kapsz elég pozitív visszajelzést, pedig sokkal többet dolgozol, mint a munkatársaid. Ez oda vezet, hogy teljesen elmehet a kedved a munkától! Otthon sem teljesen tisztázottak a keretek, sok olyan problémád lehet, amelyet már régen meg kellett volna beszélned. Ha a szőnyeg alá söpröd a feszültségeket, akkor megoldani sem lehet őket!