Szerelmi horoszkóp augusztus 9-től 15-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A leghétköznapibb dolgokra is nagyon szenvedélyesen reagálsz, így a hangulatod is kiszámíthatatlanabb lehet, mint máskor. Amikor kedvesed meglep egy apró ajándékkal, akkor olyan őszintén tudsz örülni, mint egy kisgyermek. Viszont az is igaz, hogy nagyon könnyen feszültté válsz, ehhez elég egy pici véleménykülönbség is. Kedvesed hamar rájön, hogy most egy kicsit türelmesebbnek kell lennie veled - így meg tudjátok őrizni a békét!

Bika (április 21. - május 20.)
Talán még soha nem volt benned ennyi szenvedély, mint a napokban. Még akkor is kaphatsz új szerelmi ajánlatokat, ha egyáltalán nem vágysz erre, és ragaszkodsz állandó kapcsolatodhoz. Ebben az esetben érdemes okosan kezelned a helyzetet, jobb, ha nem beszélsz kedvesednek az új rajongóidról. Ha észreveszi, hogy milyen népszerű vagy, akkor könnyen válhat féltékennyé. Tudasd vele, hogy nagyon elkötelezett vagy felé!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szükséged van a szerelemre, de még ennél is jobban érdekel a gyengédség. Azt szeretnéd, hogy kedvesed egyben a barátod is legyen, minden kis titkodat megbeszélhesd vele. Ki szeretnéd önteni neki a szívét, azonban ügyelj arra, hogy ne egyszerre zúdítsd a nyakába az összes gondodat, bánatodat. Kérd meg, hogy figyeljen rád, és ha végighallgat, akkor mondd el neki, hogy nagyon hálás vagy a törődésért.

Rák (június 22. - július 22.)
Itt az ideje annak, hogy kedveseddel programot szervezzetek magatoknak, a közös barátaitokkal együtt. Jól jönne már egy könnyed, laza este, amikor egy kicsit szórakozhattok. Ha éppen partnert keresel, akkor érdemes sokat eljárnod otthonról. A barátaid mutathatnak be neked valakit, aki első ránézésre is nagyon rokonszenves számodra. Ahogy mélyül a kapcsolatotok, még vonzóbbá válhat, és nagyon érdekesnek találhatod!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon kedves vagy szerelmedhez, a legszívesebben mindenféle földi jóval elkényeztetnéd. Amikor ajándékokat vásárolsz, akkor hihetetlenül nagyvonalú tudsz lenni, és a napokban is úgy érzed, hogy valami nagyszabású meglepetéssel kell kedveskedned. Kezeld óvatosan az adakozó hajlamodat, hiszen sokszor igaz, hogy egy kisebb, de találó ajándék sokkal hatásosabb. Tiszteld meg szerelmedet a kizárólagos figyelmeddel is!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon vágysz szerelmed figyelmére és kedvességére is, ezért hihetetlenül önfeláldozó módon viselkedsz. Úgy gondolod, hogy ha mindenben a kedvére teszel, akkor több törődést kaphatsz tőle. Akár drasztikusan is hajlandó vagy a saját igényeidet háttérbe szorítani, csak azért, hogy kedvesed boldog legyen. Figyelj arra, hogy azokról a dolgokról ne mondj le, amelyek elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy jól érezd magad!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Barátságos vagy kedveseddel, és pont ettől alakulhat ki nagyon intim hangulat közöttetek. Olyan titkokat is szívesen rá bízol, amelyekről nem nagyon szoktál senkinek sem beszélni. Kedvesed nagyon nyitottan fogadja a bizalmadat, és viszonzásképpen ő is megnyílhat feléd. Ha titkokat bíz rád, akkor kezeld ezeket nagyon diszkréten, senkinek se beszélj a hallottakról! Így állandósulhat közöttetek a bizalmi hangulat!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Néha nagyon vágysz arra, hogy irányítsd, vagy ellenőrizd kedvesedet. Ennek hátterében az állhat, hogy nagyon félted őt, néha egy kicsit féltékeny is vagy. Most is eszedbe juthat, hogy belenézz kedvesed telefonjába, vagy más módon nézz utána, hogy mivel tölti az idejét, nélküled. Végül eszedbe juthat, hogy nem rontod el a bizalmi légkört azzal, hogy gyanakodni kezdesz. Nem kell attól rettegned, hogy szerelmed félrelép!

Nyilas (november 22. - december 21.)
A legszívesebben nagyon szenvedélyesen mutatnád ki kedvesednek az érzelmeidet, szinte lesed minden kívánságát. Végül eszedbe juthat, hogy talán nem kellene őt ennyire elkényeztetned, mert a végén még elvárja, hogy csak ő legyen számodra a fontos. Nem kell attól tartanod, hogy magától értetődőnek veszi a kedvességedet! Ha megmutatod neki a szeretetedet, akkor nagyon hálás lesz érte! Itt az idő, hogy megerősítsd a kapcsolatodat!

Bak (december 22. - január 20.)
Tele vagy intenzív szerelmi energiákkal, s ez olyan "hívójelként" működik, amely mágnesként vonzza az ellenkező nemet. Nem viselkedsz kihívóan, mégis nagyon sok szerelmi ajánlatot kaphatsz. Lehetnek ezek között nagyon vonzó alkalmak is, tehát ha van állandó kapcsolatod, akkor szükséged lesz a józanságodra! Megteheted, hogy elutazol kedveseddel néhány napra, és vele éled át a szenvedélyt!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon vágysz a könnyed szórakozásra, és elvárod kedvesedtől, hogy veled tartson a bulikba. Természetes, hogy szerelmeddel együtt lazítanál, és jót is tehet a kapcsolatotoknak néhány könnyed este. Kérdezd meg kedvesedet, hogy inkább kettesben menjetek, vagy a barátokkal együtt. A napokban adjatok teret a romantikának is. Otthon is gondoskodj a meghitt hangulatról, néhány gyertya segítségével!

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon sok terhet vállalsz a napokban, ezért nem tudsz kellőképpen figyelni a kapcsolatodra. Az átlagosnál egy kicsit morcosabb lehetsz, kedvesed azt hiheti, hogy haragszol rá, pedig csak fáradtabb vagy a megszokottnál. Érdemes beszélned a problémáidról, hiszen már az is nagy megkönnyebbülés, ha szerelmednek jól kibeszélheted magad! Fontos, hogy te is érdeklődést mutass kedvesed mindennapi ügyei iránt!