Kate Moss: Nem vagyok híresség

Vágólapra másolva!
Kate Moss utálja, ha hírességként aposztrofálják: szerinte ugyanis az úgynevezett "hírességek" nem csinálnak mást, mont hogy néha felvonulnak egy-egy vörös szőnyegen. A brit topmodell ugyanakkor úgy véli: ő teszi a dolgát, és jó úton halad affelé, hogy sikeres üzletasszony legyen.
Vágólapra másolva!

"Nem vagyok híresség. Én nem tartom magam annak: van mit csinálnom"- nyilatkozta Kate Moss brit topmodell a Women's Wear Daily című magazinnak.

"A celebek élete a vörös szőnyegről szól. Az enyém nem. Nem szeretem ezt a szót"- mondta Moss, aki múlt hónapban úgy tűnik végleg szakított a drogfüggő zenész barátjával, Pete Dohertyvel, s azóta teljes gőzzel a nevéhez kötődő üzleti projektek fejlesztésén dolgozik.

"Szeretnék sikeres üzletasszony lenni - mondta a 35 éves topmodell, akinek erre minden esélye megvan, hiszen a brit Topshop nemrégiben hatalmas sikerrel kezdte forgalmazni a Moss tervezte ruhakollekciót, egy hónapja a modell nevével fémjelzett hajápolási termékcsalád is kapható az angliai boltokban, s hamarosan saját parfümjét is piacra dobja - ami előzetes számtások szerint, már az első évben várhatóan 25 millió font hasznot hoz majd Kate Mossnak.

"Szeretném tudni, hogy melyik termékemből mennyi fogyott. Tisztában vagyok azzal, hogy még sokat kell tanulnom, de ez az, amit imádok"- lelkesedett Moss az interjúban.