Karrierhoroszkóp augusztus 6-tól 12-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Visszatér az energikusságod, és nagy örömmel tapasztalhatod, hogy teljes valóddal a munkádra tudsz koncentrálni. Úgy érzed, hogy szinte a hegyeket is meg tudnád mozgatni, ráadásul nagyon ötletesen kezeled a feladataidat. Gondold végig, hogy melyek a legfontosabb ügyeid az üzleti életben, és csak azokkal foglalkozz, amelyek a nagyobb hasznot hozzák. Így valóban hatékonyan szerezhetsz pénzt! A napokban örömödet leled a tárgyalásokban!

Bika (április 21. - május 20.)
A munkádhoz energiára van szükséged, hiszen megsokasodhatnak a feladataid. Ezt az energiát most a családi kapcsolataidból merítheted, hiszen otthonod igazi kis szigetté válhat számodra, ahová visszavonulhatsz feltöltődni. Teremts otthon minél nyugodtabb és kellemesebb körülményeket önmagad számára! Üzleti tárgyalásaidat próbáld meg minél nyugodtabb viszonyok között megtartani, jó ötlet, ha egy kedves kávézóban kerül rájuk sor!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon ügyesen és érzékenyen kommunikálsz a napokban. Szinte észrevétlenül alakítod úgy a munkamegbeszéléseidet, hogy a várt eredményhez vezessenek. Bármit elérhetsz feletteseidnél is, ha diplomatikusan és finoman beszélgetsz velük. Van képességed arra, hogy "manipuláld" egy kicsit a környezetedet, de ez egyáltalán nem látványos! Az üzleti életben próbáld meg kipuhatolni partnereid hosszabb távú terveit!

Rák (június 22. - július 22.)
Itt az ideje, hogy a pénzügyekkel is foglalkozz a munkahelyeden! Ha elégedetlen vagy a fizetéseddel, akkor ennek most kell hangot adnod! Érdemes diplomatikusan megfogalmaznod az igényeidet, hiszen így nagyobb az esély arra, hogy kölcsönösen jó megoldások születnek. Az üzleti életben érdemes nagy energiákkal jelen lenned, hiszen nagyszerű megállapodásokat köthetsz, amelyek akár hosszabb távon is jól jövedelmeznek!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nem vagy túl közlékeny hangulatban, és ez nem segíti elő a munkahelyi boldogulásodat! Lehet, hogy még a telefonjaidat sem vagy hajlandó felvenni, annyira nincs kedved a napi megbeszélésekhez. Még rosszabb a helyzet, ha feletteseiddel is csak foghegyről kommunikálsz, hiszen akár sértőnek is érezhetik a stílusodat. Az üzleti életben tartsd szem előtt azt a tényt, hogy a jó üzlethez részletesen egyeztetni kell az álláspontokat!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ideje nyitnod az új lehetőségek felé, s akár egy képzésen is elgondolkodhatnál. Beszéld meg feletteseddel, hogy az ő véleménye szerint milyen irányban fejlődhetnél tovább! Már most érdemes kiválasztanod egy olyan tanfolyamot, amely megnövelheti szakmai értékedet! Akár egy új munkakörbe is beletanulhatsz! Az üzleti életben nézz egy kicsit távolabbra: keress olyan lehetőségeket, amelyek még újak, ismeretlenek számodra!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Szinte fanatikusan kezeld a munkádat a napokban, hiszen tudod, hogy most nagyobb erőfeszítést kell kifejtened az előrejutásod érdekében! Fáradhatatlanul dolgozol, és közben elég könyörtelen is vagy magaddal. Nem nagyon hagysz magadnak pihenőidőt, pedig senki sem várja el tőled azt, hogy megállás nélkül dolgozz! Az üzleti életben érdemes az arany középúton maradnod! Esténként, amikor családoddal töltöd az időt, ne vedd fel a telefont!

Skorpió (október 23. - november 21.)
A munkahelyeden eseménydúsabb napokra számíthatsz, szinte kikényszerítik belőled, hogy fejlődj. Olyan feladatokkal bízhatnak meg, amelyek újak neked, és nem tudod rutinból megoldani ezeket. Használnod kell az agyadat, s mindig naprakésznek kell lenned! Ennek az időszaknak megvan a haszna, hogy nagyon inspirálttá, hatékonnyá tehet! Az üzleti életben ne hagyd, hogy erőszakosan beszéljenek rá az együttműködésre!

Nyilas (november 22. - december 21.)
A kezedbe veszed a saját boldogulásodat, pontosan tudod, hogy milyen célokért küzdesz. Azt is tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy előre juss a munkahelyeden. Igaz, nem nagyon vagy most tekintettel másokra, amikor a saját céljaidért küzdesz. Annyira lefoglalnak a saját gondolataid, hogy nem tudsz a munkatársaidra figyelni. Az üzleti életben óvakodj attól, hogy túl erőteljesen próbáld meggyőzni a partnereidet!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon színessé válhat a munkahelyi életed, sokféle kapcsolatban lehet részed. Szükséged lesz a kommunikációs képességeidre is, hiszen több fontos munkamegbeszélésben lehet részed. Ha új munkatársakat kapsz, akkor gondoskodj róla, hogy a kapcsolatok harmonikusan alakuljanak! Mutasd meg, hogy nagyon segítőkész vagy! Sok új üzleti kapcsolatod indulat a napokban, aknázd ki a lehetőségeket!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Azt tapasztalhatod, hogy rohanássá vált az életed, és minden percedet nagyon okosan kell beosztanod. Annyi elintéznivalód lehet, hogy valójában több helyen kellene lenned egyszerre. Nem lesz más megoldás, szelektálnod kell, rangsorolnod a teendőket. Az üzlet tekintetében is nagyon jól teszed, ha azokat az ügyeket intézed, amelyek nagyobb hasznot hoznak! Elsősorban ezekre koncentrálj, vedd sorra a fontosabb tárgyalásokat!

Halak (február 20. - március 20.)
Képes vagy egész nap, megállás nélkül dolgozni, s közben még élvezed is a munkád. Most tele vagy tettrekészséggel, és akár olyan feladatokkal is megbirkózhatsz, amelyek máskor nehéznek tűnnének számodra. Naprakészséged feltűnhet a feletteseidnek is, így akár igazi sikersorozatot indíthatsz el a munkahelyeden. Az üzleti tárgyalások során vedd elő a nyitottságodat, és használd ki a lehetőségeket a leghatékonyabban!