Erotikus fotósorozat készülhet Cruise-ékról

Vágólapra másolva!
Állítólag megirigyelte a Cruise házaspár barátaik, David és Victoria Beckham pikáns képeinek sikerét, ezért úgy döntöttek: ők is szeretnének meztelenül modellt állni egy fotósorozathoz.
Vágólapra másolva!

Tom Cruise és Katie Holmes, Hollywood egyik "álompárja" állítólag megirigyelte azt a sikert, amelyet egy pikáns fotósorozat hozott barátaiknak, Victoria és David Beckhamnek. A Mission: Impossible sztárja és felesége ezért úgy döntött, ők is szeretnének meztelenül modellt állni - lehetőleg "még fülledtebb" fotókon.

"Egy ilyen fotósorozat lehetővé tenné, hogy Tom és Katie egy újabb oldalát mutassák be a kapcsolatuknak. Mindenki úgy ismeri őket, mint akiknek nagyon romantikusan indult a szerelmük, most pedig boldog családban élnek. Pedig nagyon komoly a szexuális feszültség van közöttük" - árulta el a pár egyik ismerőse.

Forrás: W magazine

Tom és Katie hasonló képeket szeretne




"Mindenképpen szeretnének legalább egy olyan képet, amelyen mindketten teljesen meztelenek" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás az ausztrál New Weekly magazinnak. "Nagyon jól kitalálták: egy zuhanyfülkében akarnak pózolni, ahol csak a gőz teszi sejtelemsebbé a testüket."