Mel B pert indít Eddie Murphy ellen

Vágólapra másolva!
Melanie Brown brit énekeső bírósághoz fordul: a híresség szerint a kislányának az apja, Eddie Murphy amerikai komikus "nem cselekszik helyesen" - ezért pereskedni akar a gyerektartásért.
Vágólapra másolva!

Bírósághoz fordul Melanie Brown brit énekesnő, a Spice Girls együttes egykori tagja - azt akarja elérni, hogy Eddie Murphy amerikai komikus fizessen gyerektartást a pár közös gyermeke, a most négy hónapos Angel Iris után.

"Eddie azt ígérte, hogy megteszi, amit kell, de amióta különvátak Melanie-val, semmit nem csinált" - mondta a sajtótájékoztatón Mel B ügyvédje, Gloria Allred. "Azért kérjük a bíróság segítségét, hogy rákényszerítsük Eddie-t a helyes cselekvésre."

"Eddie Murphy hatalmas gyémántgyűrűt vett a barátnőjének" - tette hozzá Allred, utalva a színész nemrégi eljegyzésére. "Igazán szép dolog másokkal nagylelkűnek lenni, de a saját gyerekéről miért feledkezett el?"

"Angelnek két szülője van, és azt szeretném, hogy tudja ezt" - mondta Mel B az újságíróknak. "Tudnia kell, hogy mindketten akartuk őt, és mindketten szeretjük. Nem akarok semmi mást, csak azt, hogy Eddie ismerje meg a lányát és vállalja a felelősséget a gyermekéért."