Nős pasiba szerelmes Lindsay Lohan

Vágólapra másolva!
Lindsay Lohan amerikai színésznő a legújabb pletykák szerint beleszeretett egy nős férfiba, akivel a Promises rehabilitációs központban ismerkedett meg.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, a Bajos csajok című film botrányos életű főszereplőnője beleszeretett egy nős férfiba, akivel az elvonókúrán találkozott, múlt hónapban - adta hírül a Star magazin, meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.

"Lindsay és ez a pasi azonnal egymásba szerettek, és rengeteget voltak együtt" - árulta el a pletykalapnak a színésznő egy magát megnevezni nem kívánó ismerőse. "Lindsay-t az sem zavarta, hogy a férfinak családja van. Láthatóan jól érezték magukat együtt, és gyakran töltöttek időt kettesben a szobájukba zárkózva."

Az ismerős állítása szerint Lindsay Lohan "szinte beleőrült", amikor el kellett válnia új szerelmétől, és azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz.

"Lindsay teljesen kiborult, amikor kiderült, hogy a férfi befejezte az elvonókúrát. Csak üvöltözött, hogy nem akar egyedül maradni, és mindenkinek azt mondta, belehal, ha elveszíti őt" - mondta Lohan ismerőse. "Állítólag még most is naponta beszélnek telefonon."

Bennfentesek szerint Lohan nem egyszer fenyegetőzött azzal, hogy "felvágja az ereit", és gyakran mondogatta, "meg akar halni".

"Rendszeresen vagdosta magát az elvonókúrán" - mondta egyikük. "Volt olyan, hogy minden csurom vér lett körülötte, az egész ruhája, az arca, a haja. Így akarta felhívni magára a figyelmet."