Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Halak jegyében jár, nehéz fényszögben áll a Plútóval és a Szaturnusszal. Intenzívek az érzelmeink, de nehezen tudjuk kifejezeni őket.
Vágólapra másolva!

Ma a nap nagy részében a Hold még a Halak csillagjegyben halad. Egészségügyi szempontból lábunk kerül előtérbe, tehát ne viseljünk kényelmetlen, szorító vagy túl magas sarkú cipőt a mai napon, hiszen a fájdalom teljesen tönkreteheti a hangulatunkat. Jó ötlet lehet egy frissítő lábfürdő, például a borsmenta illóolaj erejével!

Ma a hangulatunk álmodozó lehet, és akár nosztalgikus érzések is ébredhetnek bennünk. Lehet, hogy visszagondolunk régi szerelmünkre, de mielőtt a telefon felé nyúlnánk, gondoljuk végig, hogy valóban akarunk-e vele találkozni. Fontos, hogy a mai napon ne hozzunk végleges döntéseket, várjunk addig, amíg objektívebben tudjuk nézni a folyamatban lévő ügyeinket.

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Plútóval és a Szaturnusz bolygóval egyaránt. Nagyon intenzívek az érzelmeink, sőt a félelmeink is, ezért tíz körömmel kapaszkodunk a realitásba - megpróbáljuk nagyon objektíven szemlélni a világot és önmagunkat. Ez oda vezet, hogy elfojtjuk a saját érzelmeinket, ami nem túl egészséges dolog, sem testi, sem pedig lelki szinten!