Öt gyereket akar Nicole Richie

Vágólapra másolva!
Az első gyermekével várandós Nicole Richie exkluzív interjút adott az egyik legnagyobb amerikai tévétársaságnak, amelyben elmondta: legalább öt gyereket szeretne és még az idén összeházasodik barátjával, Joel Maddennel.
Vágólapra másolva!

Nicole Richie amerikai híresség, a Simple Life című valóságshow egyik főhőse a napokban interjút adott az egyik legnagyobb amerikai tévétársaságnak, melyben beszélt a terhességéről is, és azt is elmondta, nem szeretne "megállni" az első gyerek után.

"Összesen öt gyereket szeretnénk" - árulta el a 25 éves Richie. "Három kislányt, és két fiút, lehetőleg ikreket. Az örökbefogadáson is gondolkodtam, hiszen engem is adoptáltak a szüleim."

A híresség azt is elmesélte, hogy még az idén szeretné megtartani az esküvőt kedvesével, Joel Madden zenésszel, a Good Charlotte együttes frontemberével.

Richie - aki az elmúlt hónapokban csontsoványsága miatt volt állandó szereplője a lapoknak - a terhesség miatt hízni kezdett, de ez egyáltalán nem érdekli őt, sőt, kifejezetten örül annak, hogy sikerült felszednie néhány kilót.

"Nagyon örülök annak, hogy sikerült híznom egy kicsit. Mostanában állandóan éhes vagyok, folyton majszolnom kell valamit" - mondta Richie. "Próbálok egészségesebben táplálkozni, mint korábban. Igaz, a sushiról és a pizzáról nem tudok lemondani, de szerencsére Joel már most komolyan veszi az apai feladatait, és próbál mindenben segíteni, például gyümölcsöt és salátát hoz nekem, ha megéhezek."