Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Halak jegyében jár, nehéz fényszögben áll a Nappal. A párkapcsolatunkban merülhetnek fel problémák - de ki is deríthetjük, mi okozza a problémákat.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold már a Halak csillagjegyben halad. Ma a lábfejünk lehet érzékenyebb, érdemes jobban figyelnünk erre a testrészünkre. Viseljünk ma kényelmes cipőt, hiszen sokkal kevésbé tudjuk elviselni, ha fáj a lábunk. Lehet, hogy akkor is jobban járunk ma egy lapos sarkú cipővel, ha máskor jól bírjuk a magas sarkú lábbelit. Nagyon előnyös, ha a mai napon megyünk talpmasszázsra!

Ma vágyunk arra, hogy szeretetünket kifejezzük, és könnyen romantikus hangulatba kerülhetünk. Ha nem tudjuk megélni a gyengédség iránti igényünket, akkor könnyen válunk csalódottá - aki érzékenyebb, akár sírhat is emiatt a mai napon. Talán a sírás megkönnyíti számunkra, hogy kiadjuk magunkból az érzelmeket!

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Nappal. Párkapcsolatunk lehet sokkal "nehézkesebb" a mai napon, hiszen előkerülnek azok a feszültségek, amelyekkel eddig nem voltunk hajlandóak szembe nézni. A mai nap alkalom lehet arra is, hogy végre kiderítsük, hogy mi okozza a vitákat, veszekedéseket.