Paris Hilton cipőket tervez

Vágólapra másolva!
Paris Hilton amerikai híresség a nevével fémjelzett cipőkollekciót dob piacra - az örökösnő szerint "divatos és vidám" stílus jellemezi majd a darabokat.
Vágólapra másolva!

Jövő év elején kerül a boltokba a Paris Hilton nevével fémjelzett cipőkollekció - adta hírül a Womens Wear Daily internetes magazin. Az örökösnő egy New York-i céggel együtt tervezi a kiegészítőket, amelyek - Hilton szerint -, "divatosak és vidámak" lesznek.

"Szerencsére olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akik pontosan értik, mennyire fontos nekem a divat, és készek formába önteni az elképzeléseimet" - nyilatkozta Paris Hilton a sajtótájékoztatón. "Mindenképpen olyan cipőket szeretnék tervezni, amely kielégítő a hozzám hasonló divatőrült fiatal nők igényeit."

A tervek szerint Paris minden kedvenc stílusa helyet kap majd a kollekcióban, az elegáns tűsarkúaktól a sportosabb szandálokig és papucsokig, sőt, még sportcipőket is vásárolhatnak majd a rajongók.

A botrányos életű hírességnek a jelek szerint egyáltalán nem kell félnie attól, hogy elszegényedik: bár a pletykák szerint nagyapja, Barron Hilton ki akarja tagadni az örökségből, Paris szóvivője megerősítette, hogy ez egyáltalán nem igaz, sőt, Paris legalább harmincmillió dollárt kap a rokon halála után. Ehhez az összeghez jön még mindaz, amit a híresség "saját jogon" szedett össze, a reklámszerződésekből és a különféle hozzá kötődő produkciókból és termékekből.