Tehénmentes kilátást akar Heather Mills

Vágólapra másolva!
Heather Mills modell és állatvédő, Sir Paul McCartney volt felesége fel akarja vásárolni a birtoka körül lévő földeket: nem bírja ugyanis elviselni  a mezőkön legelésző tehenek látványát.
Vágólapra másolva!

Heather Mills brit híresség, Sir Paul McCartney volt felesége szigorú vegetáriánus és megrögzött állatvédő, olyannyira, hogy még azt is nehezen viseli, ha állatokra kell néznie. Ezért megpróbálja felvásárolni a sussex-i birtoka közelében lévő földeket, nem tudja ugyanis elviselni, hogy látnia kell az ott legelésző teheneket.

A modell szomszédai, John és Barbara Smith a Daily Mail című napilapnak elmondták, Mills képviselői többször is megkeresték őket, és pénzt ajánlottak a földért - azt azonban nem voltak hajlandóak elárulni, mekkora összegről van szó.

"Mills asszisztense azzal kezdte, hogy Heather nem tudja elviselni a tehenek látványát, egyszerűen belesajdul a szíve a tudattól, hogy halálra vannak ítélve" - mondta a 70 éves farmer. "Azt is megkérdezték, felkészültem-e arra, hogy eladjam a földemet."

Bennfentesek tudni vélik: nemcsak az állatszeretet vezérli Heather Millst - a vásárlásban szerepet játszhat az is, hogy Smith-ék földjén megy át az egyik út, így ha Mills megkaparintja azt, megszabhatja, ki léphet a birtokára és ki nem.

"Arról a birtokról nagyszerűen rálátni Heather házára" - mondta az egyik helybéli a Daily Mailnek. "Szerintünk attól fél, hogy a lesifotósok minden lépését követik majd, ezért akarja megkapni a földet, hogy csak azt engedhessen be, akit ő akar."

Mills, aki négy évig volt Sir Paul McCartney felesége, több, mint 70 millió fontot kapott a válás után - ebből vette a hárommilliós sussex-i házat, de vásárolt egy nyaralót is, Szlovéniában.