Fantasztikusan lefogyott Kelly Osbourne

Vágólapra másolva!
Megmutatta új, meglehetősen karcsú alakját a fotósoknak Kelly Osbourne brit énekesnő, aki szerepet kapott a Chicago című musical West End-i változatában.
Vágólapra másolva!

Kelly Osbourne brit énekesnő megkapta Mama Morton szerepét a Chicago című musical színpadi változatában - ezért az utóbbi hónapokban rengeteget sportolt és kemény diétát tartott, hogy az alakja is megfeleljen a darabnak.

"Egy álmom vált valóra ezzel a szereppel, mindig is szerettem volna színpadon szerepelni" - nyilatkozta Osbourne.

Forrás: [origo]

Kelly, Morton szerepében és néhány hónappal ezelőtt



A 22 éves híresség azt nem volt hajlandó elárulni, milyen módszerrel fogyott le, és egyelőre azt is titokban tartja, pontosan mennyit sikerült leadnia, de bennfentesek szerint legalább harminc kilótól megszabadult.

A korábban gömbölyded alakjáról híres Osbourne korábban kijelentette, egyáltalán nem akar fogyókúrázni, és nem érti azokat a lányokat, akik képesek éheztetni magukat.

"Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, miért éhezteti magát valaki, vagy miért megy ki egy vacsora után a vécébe hányni" - mondta Kelly Osbourne. "A lényeg szerintem az, hogy elfogadjuk a testünket, és én biztosan nem tudnám elfogadni a sajátomat, ha folyton hányásízű lenne a szám."