Karrierhoroszkóp július 30-tól augusztus 5-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Akkor születhetnek a legjobb ötleteid, ha alkalmat kapsz arra, hogy egy kicsit csendben, egyedül dolgozhass. Ha nyugodtak a munkakörülményeid, és nem zavarnak meg folyton, akkor nagyon kreatívan tudod kezelni a feladataidat. Szükséged lehet arra is, hogy magadnak oszthasd be a teendőket, hiszen igaz lehet, hogy nem nagyon tudsz a többiekhez alkalmazkodni, csak a saját munkatempód felel meg neked.

Bika (április 21. - május 20.)
Sok aprósággal kell foglalkoznod a munkahelyeden, de most kedvedre van a dinamikus munkatempó. Nem bosszant az sem, ha folyamatosan csörög a telefonod, nagyon sikeresen kommunikálsz a munkatársaiddal is. Egész nap nem érzed a fáradtságot, csak este veszed észre, hogy mennyire kimerültél. Az üzleti tárgyalások során több új lehetőséget is kaphatsz arra, hogy jövedelmező együttműködéseket valósíts meg.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Fontossá válhatnak számodra a munkakapcsolataid, és érdemes minden energiáddal arra törekedned, hogy megerősítsd ezeket. A kapcsolataid pénzt is hozhatnak neked, igaz lehet, hogy most jó helyen vagy jó időben. Ez még szakmai előrelépést, új pozíciót is jelenthet neked! Az üzleti életben sokat jelenthet, ha részt veszel néhány munkavacsorán, partin, ahol új kapcsolatokat köthetsz. Ha megvannak a megfelelő ismeretségek, akkor nagyon könnyen juthatsz több pénzhez!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon gyors észjárással, rendkívül jó kommunikációs képességekkel rendelkezel a napokban, ezért időben tudsz lépni, akkor, amikor a helyzet gyors reakciót kíván meg. A rugalmasságodnak köszönheted a jó lehetőségeket, hiszen olyan munkákba is hajlandó vagy beletanulni, amelyek eddig nem tartoztak a munkakörödhöz. Ezzel még pozícióváltást is elindíthatsz! Az üzleti életben azok a lehetőségek segíthetnek a sikerhez, amelyek most bontakoznak ki!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Olyan információk is birtokodba juthatnak a munkahelyeden, amelyeket nem célszerű továbbadnod. Az ügy diszkréciót igényel, akár a feletteseid "titkairól" van szó, akár munkatársaid magánéletéről. Elképzelhető, hogy olyan jelenetnek is tanúja lehetsz, amely eléggé kínos - esetleg egy munkahelyi románc tárul a szemed elé. Fontos, hogy ne beszélj arról, amit jobb lenne titokként kezelned. Az üzleti életben is fontos lehet a diszkréció, ne add tovább a bizalmas információkat!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg a napokban, a munkád kapcsán, és ez szakmailag is inspirálhat. Rengeteg új kapcsolatod van alakulóban, amelyekből akár még barátságok is lehetnek. Igaz, hogy nagyon sokat tanulhatsz, és az új tapasztalatok abban is segíthetnek, hogy előre juss a munkahelyeden. Az üzlet világában érdemes nagyon dinamikusan és rugalmasan részt venned! Nagyon jó tanácsokat kaphatsz a barátaidtól, kérd ki a véleményüket!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Itt az ideje, hogy százhúsz százalékos teljesítménnyel dolgozz a szakmai előmeneteleden, hiszen régen volt ilyen jó alkalmad arra, hogy előbbre lépj. Nagyon fontos, hogy feletteseid észrevegyék kreatív adottságaidat, mutasd meg nekik, hogy minden helyzetben találsz megoldásokat! Az üzlet világában ezek a napok nagyon alkalmasak arra, hogy sikerrel tárgyalj! Akár olyan ügyekben is elérhetsz sikereket, amelyekben még egy kicsit tapasztalatlanabb vagy!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Hajlandó vagy arra, hogy egy kicsit más szemszögből nézd a munkádat, s ez alkalmassá tehet arra is, hogy új ismereteket szerezz. Elképzelhető, hogy a munkatársaidtól tanulsz meg néhány nagyon fontos módszert arra, hogy még hatékonyabb lehess! Megteheted, hogy tanácsot kérsz, ha valamiben bizonytalan vagy! Az üzleti életben olyan partnerekkel társulhatsz, akik nagy tudásúak, és nagyon nívósan végzik a munkájukat!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Úgy érzed, hogy kuszák a viszonyok a munkahelyeden, mintha senki sem tudná, hogy éppen mi a feladata. Áttekinthetetlenné válhat minden, és még a saját teendőiddel sem vagy maradéktalanul tisztában. Természetes, hogy ilyen körülmények között előfordulhat néhány félreértés, de a legrosszabb, ha bűnbakot kerestek, akit felelőssé tesztek a hibákért! Próbáljátok meg tisztázni a kialakult helyzetet!

Bak (december 22. - január 20.)
Kicsit jobban kellene figyelned arra, hogy munkatársaid, vagy feletteseid milyen információkat továbbítanak feléd. Azt tapasztalhatod, hogy a többiek félreérthetően fogalmaznak, és a főnököddel is megtörténhet, hogy ellentmondásos utasításokat ad neked. A legjobb, ha rákérdezel még egyszer azokra a részletekre, amelyek nem világosak előtted! Az üzleti tárgyalások során elengedhetetlenül fontos, hogy minden papírt, szerződést alaposan átnézz!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Bizonytalanabb lehetsz a munkádban, hiszen nem kapsz megfelelő visszaigazolásokat a felettesedtől. Úgy érezheted, hogy teljesen mindegy, hogy milyen minőségben dolgozol, hiszen sem bírálatot, sem, pedig dicséretet nem kapsz. Megteheted, hogy nyíltan megkérdezed a főnöködet, hogy meg van-e elégedve a munkáddal! Az üzleti életben nagyon fontos, hogy világosan, lényegre törő módon kommunikálj a partnereiddel!

Halak (február 20. - március 20.)
Kifejezetten kedvetlenül mehetsz be a munkahelyedre, hiszen úgy érzed, hogy unalmasak, szürkék a napjaid. Egyáltalán nem inspirálnak a munkahelyi feladatok, túl monotonnak érzed a munkádat. Úgy gondolhatod, hogy minden nap ugyanolyan, és nem látod a szakmai fejlődés lehetőségét. Ha nem érzed jól a munkakörödben, akkor kérdezd meg felettesedet, hogy van-e lehetőség egy másik pozícióra. Ha új üzleti partnert találsz, akkor nézz utána, elég megbízható-e!