Heti horoszkóp július 30-tól augusztus 5-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A legjobb, ha egyedül, békésen dolgozhatsz a munkahelyeden, mert nagyon feszültté tesz, ha megzavarnak a munkádban. Ilyenkor elveszítheted a fonalat, és nehezen veszed fel újra a saját tempódat. A magánéletedben is csendes hétköznapok következnek, de ha megtalálod az apró örömöket, akkor sok kellemes percben lehet részed, amelyeket megoszthatsz a családtagjaiddal.

Bika (április 21. - május 20.)
A munkád naprakészséget és rugalmasságot kíván tőled, de most szerencsés helyzetben vagy, hiszen nagyon találékony lehetsz! Szinte minden helyzethez képes vagy alkalmazkodni. A magánéletedben nagy igényed lehet arra, hogy játékos, szórakozással teli napokat tölthess el családoddal. Ha vannak gyermekeid, akkor tölts velük több időt!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Már régóta tudod, hogy a jó munkakapcsolatok megkönnyítik a közös munkát, és hatékonyabbá tesznek! Itt az ideje annak, hogy kicsit kellemesebbé tedd a munkahelyi légkört! A magánéletedben csendes, nyugodt napokra vágysz, és sikerülhet családtagjaiddal, kedveseddel nagyon intim légkört kialakítanotok. Így a nehézségeket is könnyebben oldhatjátok meg.

Rák (június 22. - július 22.)
Rendkívül gyorsan reagálsz az új helyzetekre, és ez alkalmassá tesz arra is, hogy új tapasztalatokat szerezz a munkahelyeden! Akár egy új munkakörbe is könnyedén beletanulhatsz! A magánéletedben is nagy szerepet kap majd a kommunikáció, sikerrel beszélheted meg a kényes témákat a családtagjaiddal. Érdemes azokkal a feszültségekkel törődnötök, amelyeknek a rendezése eddig mindig kudarcba fulladt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Munkatársaid megbíznak benned, és igazi barátként bánhatnak veled. Olyan titkokat is rád bízhatnak, amelyeket másokkal nem osztanak meg. Ügyelj arra, hogy véletlenül se szóld el magad illetéktelenek előtt! A magánéletedben nagylelkűvé válsz, és szívesen osztod meg az élet élvezeteit családtagjaiddal. Érdemes a család minden tagjára egy kicsit jobban figyelned, egy kis kedveskedés is elég lehet a harmóniához!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A munkahelyi életed nagyon felpezsdülhet, és több változás is kialakulhat a szakmai életedben. Elképzelhető, hogy új munkatársakat kapsz, akikkel nagyon hatékonyan dolgozol majd együtt. A magánéletedben már csak arra vágysz, hogy kipihenhesd magad, nagy szükséged lehet a nyugalomra. Ne szervezz most családi találkozókat, rokonlátogatásokat!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Érzed, hogy nagyon jó alkalmad lenne a szakmai előrelépésre, és tudod, hogy ennek érdekében mit kell tenned. A szorgalmad és a megnyerő stílusod segíthet abban, hogy előre juss! A magánéletedben sok új barátsággal lehetsz gazdagabb, és előfordulhat, hogy szerelmi ajánlatot is kapsz! Amíg nem vagy tisztában a saját érzéseiddel, addig ne hozz komoly döntést!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Friss szemmel tudod szemlélni a munkahelyi feladatokat és a problémákat! Ez megadja a lehetőséget arra, hogy a saját véleményedet, nézeteidet egy kissé átértékeld! A magánéletedben kicsit szigorúan viselkedsz, túlságosan is irányítani szeretnéd családtagjaidat vagy kedvesedet! Ne lepődj meg, ha "fellázadnak", és közös erővel kezdenek ellenálló akcióba!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Munkahelyeden beindulhat az a "társasjáték", amelybe talán soha nem kellett volna belekezdenetek. Könnyen lehet, hogy feletteseid előtt megpróbálnak befeketíteni téged, és ebben az esetben nagyon résen kell lenned. A magánéletedben több félreértés is kialakulhat, ami abból ered, hogy nem figyeltek kellőképpen egymásra! Sokat segíthet a helyzeten, ha jó szándékúan és világosan kommunikáltok! Most részletekbe menően kell megbeszélnetek a napi teendőket!

Bak (december 22. - január 20.)
Homályosabbá válhatnak a munkahelyi viszonyok, felettesed sem fogalmaz elég világosan, amikor az elvárásait közli veled. Kérdezz vissza, ha nem érted a részleteket! A magánéletedben nagyon vágysz már arra, hogy le tudj ülni egy kicsit a barátaiddal. Szervezz egy kellemes vacsorát, ahol végre mindenki kiöntheti a szívét - ez garantáltan jót tesz majd a lelkednek!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Sok tisztázatlan kérdés lehet a munkahelyeden, amelyeket előbb vagy utóbb rendezned kell. Még az is kérdéses lehet számodra, hogy valójában mi a feladatod, milyen teendőket kell megoldanod. A magánéletedben azt tapasztalhatod, hogy sokkal nehezebben hangolódtok egymásra családtagjaiddal. Sok odafigyelésre lesz szükség a harmónia fenntartásához.

Halak (február 20. - március 20.)
Semmi kedved nincs a napi feladatokhoz, és általában is túl soknak érzed a megterhelést a munkahelyeden. Mindez kedvetlenné tehet, a legszívesebben kivennél néhány napot. A magánéletedben is azt tapasztalhatod, hogy mindent neked kell elintézned, megoldanod. Jó ötlet, ha közlöd családtagjaiddal, hogy szükséged lenne a segítségükre, odafigyelésükre.