Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Vízöntő jegyében jár, szextilben áll a Jupiter bolygóval. Könnyen fogadjuk el mások véleményét, még akkor is, ha nem értünk egyet vele.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Vízöntő csillagjegyben halad. A mai napon lábszárunk lehet érzékenyebb: figyeljünk erre a testrészünkre, ne terheljük feleslegesen. Ha hajlamunk van visszeres panaszokra, akkor pihentessük ma egy kicsit többet a lábainkat. Vegyünk fel kényelmes lábbelit, a hölgyek tartózkodjanak ma a magas saroktól!

Ma telihold van, ezért a legtöbben nyugtalanságot érezhetünk. Elképzelhető, hogy az érzelmeink is sokkal szabadabban áramlanak, felszínre kerülhetnek szorongásaink, félelmeink is! Este vegyünk egy megnyugtató, aromaterápiás fürdőt, amely segít az ellazulásban!

Hangulatunk ma nagyon kíváncsi lehet, könnyebben befogadjuk az új információkat is. Friss szemmel tudunk nézni a problémáinkra, nehézségeinkre is, és egyszer csak - villámcsapásszerűen - bevillanhat a tudatunkba a megoldás!

Ma a Hold szextilben áll a Jupiterrel. Könnyebben elfogadjuk a mai napon egymás véleményét, még akkor is, ha az nincs összhangban a sajátunkkal. Talán azt a lehetőséget is megláthatjuk, hogy miként tudnánk együttműködni - nem a különbségeket akarjuk hangsúlyozni, hanem inkább összefognánk.