Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Bak jegyébe, trigonban áll a Vénusz bolygóval. Nagyon tudunk ma örülni minden apróságnak - ezért érdemes meglepni a családtagjainkat valamivel.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold belép a Bak csillagjegybe. Csontrendszerünk lehet érzékenyebb a mai napon, és sokkal lassabbak leszünk, mint általában. Gondoljuk át, hogy naponta mennyi kalciumot fogyasztunk, hiszen erre az ásványi anyagra szükségünk van a csontjaink épségének a megőrzéséhez.

Ma nagyon felelősségteljesen kezeljük a feladatainkat, és a kapcsolatainkban is korrektek leszünk! Hangulatunk a mai napon kötelességtudó és kissé komolyabb lehet, mint máskor. Ezt kihasználhatjuk, ha szerződéseket, vagy hivatalos dokumentumokat kell megfogalmaznunk, elolvasnunk.

Ma a Hold trigonban áll a Vénusszal. Kedélyünk meglehetősen nyugodt lehet, nagyon tudunk örülni minden apróságnak! Érdemes ma meglepnünk valamilyen kis kedvességgel családtagjainkat, kedvesünket. Ne vegyünk drága, ám haszontalan ajándékokat, pont elég lehet egy doboz édesség vagy egy csokor virág!