Britney Spears ismét aggasztóan viselkedik

Vágólapra másolva!
Botrányosan viselkedett egy fotózáson Britney Spears amerikai énekesnő - az OK! magazin szerkesztői napokig gondolkoztak azon, megjelentessék-e a képeket, vagy próbálják meg valahogy "megmenteni" Spears hírnevét.
Vágólapra másolva!

Botrányosan viselkedett egy fotózáson Britney Spears amerikai énekesnő. Az OK! magazinnak készülő képek annyira rosszak lettek, hogy a magazin szerkesztői napokig tanakodtak azon, megjelentessék-e őket, tönkretéve ezzel az énekesnő hírnevét, vagy próbálják meg "kikozmetikázni" a fotókat, "megvédve" ezzel a hírességet.

"Britney az egész fotózás alatt úgy viselkedett, mint egy idióta. A tökéletes leépülés a legjobb szó, amit az állapotára használni lehet" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a TMZ internetes portálnak.

Jelenlévők a fotózás több részletéről is beszámoltak: többek között elmondták, Britney hangulata "enyhén szólva is hullámzó" volt, ráadásul "minden alkalommal, miután visszajött mosdóról, megváltozott".

"Britney teljesen paranoiásan viselkedett, és folyamatosan hisztizett valamiért" - mondta egy másik forrás. "Egy alkalommal azért kezdett el sikoltozni, mert attól félt, rászakad a stúdió mennyezete. Azt pedig egyszerűen nem engedte meg, hogy a fodrász és a sminkes hozzányúljon, mert attól félt, elkap tőlük valami betegséget."

Spearsnek az elemi higiéniával is voltak problémái: az ebédre rendelt sült csirke elfogyasztása után a szalvéta helyett egy több ezer dolláros Gucci ruhába törölte a kezét, amikor pedig az egyik kutyája a stúdió padlójára piszkított, Britney egy Chanel ruhával "takarított" utána.

"A magazin stábja egy igazán szívszorító napot töltött Britney-vel, mindannyian szomorúak és elkeseredettek vagyunk amiatt, ami ezzel a tehetséges énekesnővel történt" - közölte Sarah Ivens, az OK! főszerkesztője. "De nem akarunk semmit elhallgatni az olvasóink elől: meg akarjuk mutatni az igazságot."