Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A nap nagy részében a Hold még a Skorpió csillagjegyben halad, és kvadrátban áll a Szaturnusszal. Ma különösen vágyunk a szabadságra és a kikapcsolódásra.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a még a Skorpió csillagjegyben halad. Egészségügyi vonatkozásaiban ez a has alsó részét és a nemi szerveket érinti. Figyeljük, erősítsük ezeket a szerveinket, kövessünk el mindent azért, hogy egészségesen, jól működjenek.

A cickafark nevű gyógynövényből készült ülőfürdők segíthetnek az egyes női bajokon. A várandós kismamáknak ma különösen ajánlatos mindenféle megerőltetéstől tartózkodni, mert ilyenkor könnyebben bekövetkezik a vetélés. Ha meddőségtől szenvedünk, és gyermeket szeretnénk, akkor ezen a napon hatékonyan tehetünk azért, hogy teherbe essünk. Menstruációs problémák, nemi betegségek kezelésére is kiváló a mai nap.

Azt tapasztalhatjuk, hogy sokkal inkább befolyásolhatnak bennünket azok az emberek, akiknek erőteljesebb a kisugárzásuk: intenzívebben hatnak ránk, jobban tudnak bennünket manipulálni.

Ma a Hold kvadrátban áll a Szaturnusz bolygóval. Nagyon szívesen vinnénk egy kis színt, újdonságot az életünkbe, de nem merünk eltérni a bevett sémáktól, megszokásoktól. Kedvünkre lenne egy kis szabadság is, de a kötelességtudat nem engedi meg nekünk, hogy igazán felszabadultak lehessünk. Jó megoldás lehet, ha a nap egyik felét a feladatokra szánjuk, de a másik felében megpróbáljuk bűntudat nélkül élvezni a szórakozást.