Heti horoszkóp július 23-tól 29-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A munkádat tekintve makacs hangulatban lehetsz, csak azt találod jónak és elfogadhatónak, amit te találtál ki. Ez a viselkedés nem kedvez a csapatszellemnek! A magánéletedben már nem sok időd marad a közös programokra, de megpróbálhatsz minden napot izgalmasabbá tenni valami aprósággal! Egy közös esti séta nagyon jót tehet a családi légkörnek, sőt, az egészségeteknek is!

Bika (április 21. - május 20.)
Rugalmasan kezeled a feladataidat a munkahelyeden, ez alkalmat adhat arra, hogy akár új ismereteket is szerezz, új munkakörbe tanulj bele! A magánéletedben nagyon játékossá válsz, így érdemes minél több időt szakítanod a közös családi programokra. Hosszabbítsd meg egy-két nappal a hétvégét, utazzatok el közösen egy kisebb kirándulásra. Ez pont elég lehet ahhoz, hogy kipihend magad!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon sok munkát vállalhatsz el, így szeretnéd kivívni a feletteseid bizalmát. Van egy kis önbizalomhiányod a munkádban, talán ezért szeretnél erődön felül teljesíteni! A magánéletedben csendes napokra vágysz, amikor nagyon meghitten lehetsz együtt családoddal. Nem akarod, hogy megzavarjanak, nem nagyon örülsz most a barátoknak, rokonoknak sem. A legszívesebben még a telefont sem vennéd fel.

Rák (június 22. - július 22.)
Kicsit figyelmetlenebb lehetsz a napokban, sokkal több erőfeszítésedbe kerül, hogy valóban a munkádra koncentrálj. Egy kis önfegyelemmel azonban megkönnyítheted a saját életedet! A magánéletedben sok őszinte beszélgetésre nyílhat alkalmad, amelyek korántsem annyira kellemetlenek, mint ahogyan előtte gondoltad! Teremts jó hangulatot a családi beszélgetésekhez!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagy népszerűségre tehetsz szert a munkahelyeden, hiszen vidám hangulatot teremtesz. Emellett sokkal könnyebben megbirkózol azokkal a feladatokkal is, amelyek unalmasak a számodra!. A magánéletedben a saját kedvességed lesz a legnagyobb ütőkártyád! Olyan kapcsolatokat is rendezhetsz, amelyek már régen elmérgesedtek, könnyedén teremtesz békét a környezetedben!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon sokat követelsz magadtól a munka területén, maximálisan szeretnél helytállni. Egy kicsit elnézőbbnek kellene lenned magaddal, hiszen néhány hibalehetőség mindig előfordulhat. A magánéletedben rendkívül gyengéd és kedves hangulatban vagy, van benned önfeláldozó hajlam is! Olyan gesztusokat is hajlandó vagy tenni családtagjaid felé, amelyek lemondással járnak.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon szívesen bővítenéd szakmai tudásodat, és ez előnyös lehetne számodra a munkahelyi előmeneteled szempontjából is. Nézz utána a képzési lehetőségeknek, amelyek ősszel indulnak! A magánéletedben örömteli napok várhatóak, különösen fontosak lesznek a baráti kapcsolataid. Szánj egy kicsit több időt arra, hogy barátaiddal közösen mentek szórakozni, de jó ötlet lehet egy kellemes vacsora is.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Adj teret az érzékenységednek a munkahelyeden! Nagyon fogékony vagy munkatársaid gondjaira, problémáira, próbálj meg segíteni a többieknek! A magánéletedben nagyon okosan osztod be az idődet. Minden családtagodra tudsz egy kis figyelmet fordítani, mindenkinek tudsz jó tanáccsal szolgálni. Óriási biztonságot jelenthetsz családod tagjainak.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Sokkal fáradtabbnak érezheted magad a munkahelyeden, de még a napokban sem számíthatsz arra, hogy nyugalom vesz majd körül. Meglehetősen sok elintéznivalóval találhatod magad szemben. A magánéletedben nagyon igényled, hogy családtagjaid megértsenek, figyeljenek rád. Ügyelj arra, hogy ne várd el tőlük, hogy kitalálják a gondolataidat, inkább mondd el nekik, hogy mire vágysz!

Bak (december 22. - január 20.)
Általában élvezed, ha kihívások elé állítanak a munkahelyeden, hiszen ettől hasznosnak érezheted magad. A napokban azonban egy kicsit kezdesz belefáradni a sok munkába. A magánéletedben arra vágysz, hogy minden családtagod legyen tekintettel arra, hogy fáradtabb vagy, szeretnéd, ha hagynának egy kicsit pihenni is. Nem sok kedved van az egész napos, közös programokhoz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon könnyed, gondtalan a hangulatod, és a munkahelyeden nem is mindig tudsz figyelni a precíz feladatokra. Ne várj magadtól óriási teljesítményeket, hiszen inkább a szórakozásra vagy hangolódva. A magánéletedben sok közös programot szeretnél családtagjaiddal, barátaiddal. Elképzelhető, hogy nehéz olyan időpontot találnotok, amely mindenkinek megfelel.

Halak (február 20. - március 20.)
A napokban nehezen döntöd el, hogy van-e kedved együtt dolgozni a munkatársaiddal, vagy éppen nincsen. Ez annak köszönhető, hogy nagyon változékony a hangulatod. A magánéletedben csak nyugalomra és pihenésre vágynál, de családtagjaid sokszor nem tudnak tekintettel lenni az igényeidre. Előfordul, hogy amikor szundikálni szeretnél, akkor folytatnak zajos tevékenységet.