Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Skorpió csillagjegyébe lép, kvadrátban áll a Nappal. Feszült pillanatokra kell számítanunk a párkapcsolatunkban.
Vágólapra másolva!

Ma délelőtt a Hold belép a Skorpió csillagjegybe. Ügyeljünk jobban arra, hogy ne tegyük ki magunkat fertőzésveszélynek. Tartsuk be fokozott figyelemmel az élelmiszerbiztonsági szabályokat, és ne együnk olyan ételt, amelynek a származásában nem bízunk meg teljes egészében. Kerüljük a svédasztalos fogadásokat, éttermi menüket.

A mai napon nagyon mélyen éljük meg az érzelmeket, de negatívabb lehet a hangulatunk. Fennáll a veszélye annak is, hogy könnyebben megsértődünk - akár olyan megjegyzéseken is, amelyeket máskor komolyan sem vennénk. Emellett nagyon elmélyülten tudunk figyelni egy adott témára, tehát használjuk ki a napot, hogy elmerülünk a miket érdeklő könyvekben, ismeretterjesztő filmekben. A hobbink gyakorlására is alkalmas a napk.

A Hold ma kvadrátban áll a Nappal. Ma a párunkkal lehet nehezebb, előfordulhatnak feszültségek. Kerüljük azokat a megnyilvánulásokat, amelyek uralmi törekvéseket vonultatnak fel. Ha úgy érezzük, hogy dühösek vagyunk, akkor jobban tesszük, ha egy kicsit félrevonulunk és megnyugszunk.