Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Mérleg csillagjegyben halad, trigonban áll a Neptunusszal. Érdemes egész nap a szeretteinkkel, családtagjainkkal foglalkoznunk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Mérleg csillagjegyben halad. Érzékenyebb lehet a hólyagunk is, és ha már krónikussá vált a probléma, akkor igen kellemetlen tünetek formájában erősödhet fel. A panaszt jelentősen enyhítheti, ha sok folyadékot iszunk. Az antibiotikumos kezelés előtt érdemes egy csalántea-kúrát tartanunk, ez sokszor megoldja a problémát.

Ma nagyon fogékonyak lehetünk a szépre, éppen ezért érdemes néhány új ruhát, vagy lakberendezési tárgyat vennünk. Alkalmas a nap arra is, hogy kozmetikai termékeket vásároljanak a hölgyek, hiszen nagyon tehetségesen választjuk ki az arcunkhoz illő színeket.

Délután a Hold trigonban áll a Neptunusszal. Nagyon vágyunk az elfogadó szeretetre és ezt meg is adhatjuk egymásnak. Sokkal jobban érzékeljük, hogy mi zajlik a többiek lelkében, azonosulni tudunk családtagjaink problémáival. Megnövekedhet a beleérző képességünk, ez pedig alkalmat ad arra, hogy jobban megértsük egymást. Olyan tevékenységekre is alkalmas a nap, mint a fotózás, vagy családi filmfelvételek készítése.