Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Mérleg jegyében jár, kvadrátban áll a Merkúr bolygóval. Sajnos, időnként meggondolatlanul fogalmazunk, így komoly viták alakulhatnak ki a munkahelyünkön.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Mérleg csillagjegyben halad. Veséink lesznek érzékenyebbek, éppen ezért sokkal több folyadékot célszerű fogyasztanunk. Ez azért is jó ötlet, mert elősegíthetjük vele, hogy a méreganyagok könnyebben távozzanak a szervezetünkből.

Ma nehezebben kezeljük a döntéshelyzeteket, sőt, kifejezetten idegesíthetnek minket az olyan helyzetek, amikor gyorsan kellene döntenünk. Ennek az oka abban keresendő, hogy rengeteg információt gyűjthetünk be arról a témáról, amelyben döntenünk kell, és végül már a saját fejünkben sem könnyen igazodunk el. A helyzetet végül nagy valószínűséggel intuitív módon oldjuk meg.

Ma a Hold kvadrátban áll a Merkúr bolygóval. Figyeljünk a mai napon arra, hogy milyen hangnemben beszélünk munkatársainkkal, feletteseinkkel. Meglehetősen meggondolatlanul fogalmazhatunk, amit később nagy eséllyel bánunk meg. Arra is ügyelnünk kell, hogy a kommunikációnk ne legyen szétszórt, ne térjünk el folyton a tárgytól!