Szerelmi horoszkóp július 19-től 25-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Néhány együtt töltött, kellemes este igazán jót tenne a kapcsolatodnak. Olyan időtöltés, amikor nem csináltok semmi különöset, nem mentek el otthonról, csak beszélgettek, vagy megnéztek egy jó filmet. Osszatok meg egymással egy illatos fürdőt, amelyet nyugtató, aromaterápiás olajokkal még nagyobb élmény lehet. Nagyon jó ötlet, ha a vaníliát használjátok, hiszen ez az illat segíthet a meghitt hangulat megteremtésében!

Bika (április 21. - május 20.)
Teli vagy játékossággal és szenvedéllyel a napokban, és a párkapcsolatod boldogsága csak azon múlik, hogy kedvesed partner-e ebben. Ha úgy látod, hogy nagyon fáradt, vagy éppen rosszkedvű, akkor próbáld meg felvidítani a saját vidámságoddal. Nagyon jól teszed, ha figyelmesen végighallgatod a gondjait, problémáit, hiszen már ettől is jobban érzi majd magát! Lepd meg esténként egy kis csokival vagy süteménnyel, amit közösen esztek meg!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Gyengédségre vágysz a napokban, szeretnéd minden gondolatodat megosztani a kedveseddel. Szívesen beszélnél az érzelmeidről is, ez azonban bizalmat és bátorságot igényel, mert úgy érezheted, hogy kiszolgáltatottá tesz a vallomás a lelkedről. Teremtsd meg azt a meghitt légkört, amelyben ráhangolódhattok egymásra, és érdemes olyasmit is megosztanotok egymással, ami régen történt, de fontos volt az életetekben.

Rák (június 22. - július 22.)
Kedved van ahhoz, hogy együtt bulizz kedveseddel és a barátaiddal, de más, érdekes programok is örömmel töltenek el. Járjatok el minél többet otthonról a napokban, hiszen a közös élmények nagyon megszilárdíthatják a szerelmeteket. Jó ötlet lehet egy romantikus vacsora, vagy akár egy kiállítás is, amely szellemi szinten is megmozgat mindkettőtöket. A napokban arra is lehet alkalom, hogy együtt nézzetek meg egy jó filmet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon vonzó vagy a napokban, tulajdonképpen a kedved szerint csavarhatod az ujjad köré a partneredet. Igaz lehet, hogy rajtad múlik a kapcsolat sikere - fokozottan fontos, hogy megbízhatóságot mutass kedvesed felé. Erre azért lehet szükség, mert több szerelmi ajánlatot is kaphatsz a napokban, és nagy népszerűség övez, bármerre is mész. Szerelmed egy idő után féltékeny lehet, hiszen neki is szemet szúr, hogy nagyon sokan megnéznek az utcán!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Szerelmi kapcsolatodnak most inkább a lelki oldala érdekel, a testi kapcsolat lehetősége nem annyira vonzó számodra. Egyszerűen arra vágysz, hogy érezhesd partnered kedvességét, odafigyelését. Mivel nem mindig veszi észre, hogy mit vársz el tőle, a csalódás lehetősége is fennáll. Ha azt tapasztalod, hogy szerelemed nem tud ráhangolódni a vágyaidra, akkor mondd el neki, hogy több gyengédséget szeretnél!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Ha szeretnél egy új kapcsolatot, akkor a legjobb úton akkor jársz, ha a baráti körödben nézel körül egy kicsit. Könnyen elképzelhető, hogy a barátaid mutatnak be egy számodra vonzó embernek, például egy közös buli alkalmával. Igaz lehet, hogy egy kicsit nehezen veszed észre a közeledést, nem látod meg azokat a jeleket, amelyeket szerelmi felhívásként küldenek feléd. Aki hosszan néz a szemedbe, és elkéri a számodat, nem csak barátkozni szeretne veled!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Pontosan tudod, hogy mit szeretnél kapni kedvesedtől, és ha elégedetlen vagy, azt is nyíltan közlöd vele. Ebből adódhat néhány vitás helyzet, de ez egyáltalán nem zavar, úgy döntesz, hogy most végre tiszta vizet öntesz a pohárba. Akár a veszekedést is felvállalod, de nagyon határozottan közlöd, hogy egyszer és mindenkorra eleged van abból, hogy kedvesed nem figyel rád eléggé. A napokban előfordulhat, hogy ultimátumot adsz neki, sőt, akár szakítani is hajlandó lennél!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon szenvedélyes vagy a napokban, szívesen újítanád meg a kapcsolatodat. Úgy gondolod, hogy több csábítás és izgalom is elkelne a közös életetekben, de kedvesed sehogyan sem veszi észre a törekvéseidet. Neki minden megfelelő úgy, ahogyan eddig is volt: kicsit elkényelmesedett ebben a kapcsolatban. Ha észhez akarod téríteni, akkor beszélj vele nagyon világosan és őszintén az igényeidről!

Bak (december 22. - január 20.)
Kedvesed nagyon mozgékony és oldott hangulatban van, és megpróbál magával vinni egy sor olyan helyre, ahol jól érezhetnéd magad. Érdemes levetkőznöd a félénkségedet, és egy igazán jót buliznod a szerelmeddel. Előfordulhat, hogy ha nem tartasz vele, akkor a barátaival megy el. Ha végképp nem vágysz a társaságra, akkor engedd meg neki, hogy egy kicsit nélküled, kapcsolódjon ki. Ez bizalmi kérdés.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Remek lehetőségeket kaphatsz kedvesedtől a közös időtöltésre, és nagyon jól szórakozhatsz, ha vele tartasz. Lehet, hogy semmi kedved elmenni otthonról, kicsit fáradtnak is érezheted magad, de ha felkerekedtek, akkor végül úgy érzed majd, hogy megérte kimozdulni. Megtehetitek, hogy összehívjátok a barátaitokat, és velük együtt mentek el bulizni. Kedvesed örülni majd, hogy megoszthatja veled az élményeit!

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon sok szép pillanatot megoszthatnál kedveseddel, feltéve, ha észreveszed a lehetőségeket. Megtörténhet, hogy szerelmed apró ajándékokkal kedveskedik neked, de ha nem látja az arcodon az örömet, akkor hamar leszokhat erről! Érdemes minden figyelmes gesztusnak látványosan örülnöd, hiszen ezzel arra bátorítod, hogy tegyen a kapcsolatotokért. Persze neked is ki kellene mutatnod, hogy fontos számodra ez a szerelem!