Férjhez megy Mel B

Vágólapra másolva!
Már a házasságot tervezi Mel B brit énekesnő, és kedvesen Stephen Belafonte producer - bennfentesek szerint még a Spice Girls téli turnéja előtt szeretnék megtartani az esküvőt.
Vágólapra másolva!

Mel B brit énekesnő - aki nemrég bizonyította be, hogy Eddie Murphy az apja három hónapos kislányának - kész a házasságra, és már alig várja, hogy férjhez mehessen kedveséhez, Stephen Belafonte producerhez.

"Stephen életem nagy szerelme. Rá vártam egész életemben, és már holnap oltár elé állnék vele" - jelentette ki az énekesnő, majd hozzátette: "Az isteni gondviselés küldte őt nekem, hiszen pont az életem legnehezebb pillanataiban találkoztam vele. Rengeteg erőt ad, hogy mellettem van."

Melanie Brown azt nem volt hajlandó elárulni, mikor tartják meg az esküvőt - bennfentesek tudni vélik, hogy még a Spice Girls decemberi turnéja előtt sor kerül a ceremóniára.

Az énekesnő nemcsak a magánélete rendezésével készül a sikercsapat visszatérésére: naponta több órát edz és szigorú diétát követ, hogy a lehető legjobb formában legyen turnéra.

"Nagyszerűen érzem magam a rendszeres edzéstől. Igazán jól mennek a dolgok, még soha nem voltam ennyire boldog" - mondta az énekesnő.