Jolie féltékeny Anistonra

Vágólapra másolva!
Állítólag hatalmas botrányt csapott Angelina Jolie amerikai színésznő, amikor megtudta, hogy kedvese, Brad Pitt találkozott volt feleségével, Jennifer Anistonnal - sőt, még a közös kislányukat, Shiloh-t is magával vitte.
Vágólapra másolva!

Hatalmas botrányt csapott Angelina Jolie amerikai színésznő, amikor megtudta, hogy kedvese, Brad Pitt együtt ebédelt volt feleségével, Jennifer Antistonnal, sőt, még a közös kislányukat, Shiloh-t is bemutatta a Jóbarátok főszereplőjének - jelentette a Star magazin.

"Angelina ritkán balhézik, de most teljesen kikelt magából" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a magazinnak. "Még azzal is megfenyegette, hogy szakít vele, ha még egyszer Aniston közelébe megy a gyerekükkel."

"Brad nem akart Angelina háta mögött találkozni a volt feleségével, ezért őt is meghívta arra az ebédre, de Angelina teljesen kiborult" - folytatta a pár ismerőse. "Brad nem értette, miért kell ekkora feneket keríteni egy ártatlan találkozónak, de Angelina úgy érezte, a szerelme elárulta őt."

Bennfentesek szerint Jolie retteg attól, hogy Aniston megpróbálja szétválasztani őket - éppen ezért nehezen viseli azt is, hogy Aniston még mindig tartja a kapcsolatot a volt anyósával.

"Angelina képtelen elfogadni, hogy Brad édesanyja, Jane még mindig jó barátságban van Jenniferrel" - mondta a forrás. "Azzal próbálja zsarolni, hogy addig nem találkozhat az unokáival, amíg meg nem szakítja a kapcsolatát Anistonnal."