Volt barátjával randizik Kylie Minogue

Vágólapra másolva!
Újra randevúzik a volt barátjával, Olivier Martinezzel Kylie Minogue ausztrál énekesnő, annak ellenére, hogy a férfi többször is megcsalta.
Vágólapra másolva!

Egyre többször látják együtt Kylie Minogue ausztrál énekesnőt és volt kedvesét, Olivier Martinez francia színészt Párizsban. Minouge és Martinez néhány hónapja szakítottak, amikor kiderült: a férfi többször is megcsalta az énekesnőt.

"Kylie és Olivier barátok maradtak a szakításuk után, és Olivier gyakran kölcsönadta a lakását Kylie-nak, amikor kontrollon volt Párizsban" - mondta a Daily Mail magazinnak az énekesnő egyik ismerőse. "De korábban soha nem találkoztak, mostanában viszont folyton együtt látni őket: kézen fogva sétálgatnak, csókolóznak, és nem foglalkoznak azzal, hogy mindenki őket bámulja."

A pár ismerősei szerint Minogue és Martinez egy "magasabb szintre léptek" a kapcsolatukban, és "mindent meg tudtak beszélni egymással".

"Lassan rájönnek, hogy a másikban tényleg megtalálták az igazit" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Mindenki nagyon örül annak, hogy újra egymásra találtak. Nagyon jól alakulnak a dolgok kettejük között. Nem lennék meglepődve azon, ha hamarosan összeházasodnának és családot alapítanának. Ez az, amit Kylie igazán akar."

Minouge szóvivője cáfolta a híreket, melyek szerint ügyfele és Martinez újra összejöttek.

A pár - négy évig tartó együttélés után - idén februárban szakított, amikor kiderült, hogy Martinez többször is megcsalta a barátnőjét, utoljára egy 24 éves izraeli származású modellel, de állítólag "majdnem minden színésznővel összeszűrte a levet, akivel akár csak egy közös jelenete volt."