Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Szűz csillagjegyben jár, együtt áll a Vénusz bolygóval. Nem szívesen találkozunk idegen emberekkel, de a családunkkal nagyon kiegyensúlyozott lehet a kapcsolatunk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold belép a Szűz csillagjegybe. Ma a gyomor- és bélrendszerünk kerül előtérbe. Törekedjünk a könnyű, ám kiegyensúlyozott táplálkozásra, óvakodjunk a túlfűszerezett vagy nehéz ételektől. Inkább többször együnk ma, de mindig csak kisebb mennyiségeket, így nem terheljük meg túlságosan a gyomrunkat.

Ma pontosan, precízen szeretnénk végezni a munkánkat, ami alkalmassá tesz minket arra is, hogy aprólékos feladatokkal foglalkozzunk. A hangulatunk visszahúzódóbb lehet, nem nagyon örülünk annak, ha ismeretlen emberekkel kell tárgyalnunk, találkoznunk. Ennek oka az, hogy félünk attól, hogy nem felelünk meg mások igényeinek - kevesebb lesz ma az önbizalmunk, mint más napokon.

Ma a Hold együtt áll a Vénusz bolygóval. Nagyon fogékonyak leszünk ma a szépre, ezért remek alkalom kínálkozik arra, hogy új ruhákat vegyünk magunknak, vagy berendezési tárgyakat vásároljunk a lakásunkba. Olyan darabokat találhatunk a mai napon, amelyeknek nagyon sokáig tudunk majd örülni. Ha ajándékot szeretnénk venni valakinek, aki fontos nekünk, erre szintén a mai nap a legalkalmasabb.