Éttermet nyit Justin Timberlake

Vágólapra másolva!
Saját éttermet nyit Justin Timberlake amerikai zenész: a Déli Vendégszeretet nevet viselő hely Timberlake édesanyja által kitalált ételeket kínál majd.
Vágólapra másolva!

Holnap nyitja meg saját éttermét Justin Timberlake amerikai énekes. A New York-i hely a Southern Hospitality - Déli Vendégszeretet - nevet viseli, és igazi "laza étkezde" lesz. A berendezés és az ételek is Timberlake szülővárosát, Memphist idézik.

"Ez az étterem Justin 'szerelemgyereke'" - mondta az énekes egyik barátja. "Olyan, mintha megpróbálná megmutatni másoknak is a déli életérzést. Több gyermekkori barátját is megkérte, hogy segítsék az étterem vezetésében, a konyhát pedig Justin édesanyja, Lynn vezeti majd, ő találja ki azt is, milyen ételeket szolgáljanak fel."

A zenész korábban már foglalkozott vendéglátással: résztulajdonosa egy olasz étteremnek és egy ázsiai ihletésű klubnak is.

A Southern Hospitality Manhattan egyik legdivatosabb negyedében található, a berendezését Timberlake maga válogatta össze memphisi régiségboltokból. Központi helyet kapott egy hatalmas zenegép is az étteremben, de a tervek szerint arra is lesz lehetőség, hogy zenekarok élő koncertet adjanak.

Timberlake nem az egyetlen híresség, aki saját éttermet nyitott: többek között Danny Glover, Wesley Snipes, Jennifer Lopez, Robert DeNiro, Denzel Washington és Britney Spears is tulajdonosai egy vagy több étteremnek.