Férjhez ment a Címlapsztori sztárja

Vágólapra másolva!
Meglepően visszafogott ceremónia keretében esküdött egymásnak örök hűséget Rebecca Romijn színésznő, az Ugly Betty - Címlapsztori című sorozat egyik szereplője, és kedvese, a Sliders című sorozatból ismert Jerry O'Connell.
Vágólapra másolva!

Szombaton összeházasodott Jerry O'Connell amerikai színész, a Sliders című sorozat egyik szereplője, és a holland származású modell-színésznő, Rebecca Romijn, az Ugly Betty - Címlapsztori című sorozat sztárja. A meglehetősen visszafogott ceremóniára a pár kaliforniai birtokán került sor.

Az esküvőre alig 100 vendég volt hivatalos, akik a pár kertjében felállított asztaloknál limonádét ittak, elegáns vacsora helyett pedig grillpartit tartottak. A ceremónia mindössze 15 percig tartott, az ifjú pár egy hatalmas, fehér virágokkal feldíszített fa alatt mondta el az esküjét.

"Tökéletesen sikerült az esküvő, pontosan olyan volt, mint amilyennek megálmodtuk. Nem is lehetnénk boldogabbak" - mondta Romijn, akinek a menyasszonyi ruháját Raplh Lauren tervezte.

A színésznőnek ez a második házassága, míg O'Donnell korábban még nem jutott el az esküvőig. A pár közel három éve van együtt, 2005-ben tartották az eljegyzést.