Heti horoszkóp július 16-tól 22-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A munkahelyeden határozottan viselkedsz, pontosan tudod, hogy miként kell kommunikálnod a feletteseiddel, munkatársaiddal, jól képviseled a saját álláspontodat. A magánéletedben csendes harmónia uralkodhat a napokban, ami alkalmat ad arra, hogy családtagjaiddal, kedveseddel teljesen hétköznapi örömöket élj át. Osszatok meg minden feladatot, elintéznivalót, így még jobban megerősödhetnek a családi kapcsolatok!

Bika (április 21. - május 20.)
Virágoznak a kommunikációs képességeid, ez nagyon jó alkalom arra, hogy több témát is megbeszélj munkatársaiddal vagy feletteseiddel. Koncentrálj azokra a pontokra, amelyekben nem értetek egyet teljesen. A magánéletedben nagyon játékossá és önfeledtté válhatsz, ami jól jöhet, amikor a gyermekeiddel foglalkozol. Kedvesed is örülhet a vidámságodnak, érdemes könnyed, szórakoztató programokat szerveznetek!

Ikrek (május 21. - június 21.)
A napokban nagyon örülsz az új feladatoknak, úgy érzed, hogy kreativitásod és szervezőkészséged kiteljesedhet. Nagyon szívesen telefonálgatsz, örömmel szólalsz fel a munkaértekezleteken is. A magánéletedben egy kicsit több időt töltenél a családtagjaiddal, nagyon szívesen osztod meg velük a gondjaidat. Türelmesen tudsz hallgatni akkor is, amikor ők beszélnek neked a problémáikról, és mindig van egy-két jó tanácsod a számukra.

Rák (június 22. - július 22.)
A legjobban azoknak a feladatoknak örülsz, amelyeket egyedül tudsz megoldani, hiszen arra vágysz, hogy csendben és nyugodtan dolgozhass. Ha megzavarnak az elmélyültségben, akkor nagyon dühös tudsz lenni! Amikor hazaérsz, akkor szinte kivirágzol, energiával töltődsz fel. Ahhoz van kedved, hogy többször is kimozduljatok otthonról kedveseddel. Érdemes meghívnod néhány barátodat is magatokhoz, nagyon kedvedre van most a társaság!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon eredményesen ápolod a munkakapcsolataidat, tulajdonképpen neked köszönhető a jó hangulat a munkahelyeden. Humorérzéked virágzik a napokban, és ettől sokkal vidámabb lesz minden! A magánéletedben különösen párkapcsolatod kap hangsúlyt, és ha egy kicsit is törődsz kedveseddel, akkor nagyon szép napokat élhettek át együtt. Tulajdonképpen minimális odafigyeléssel elérheted, hogy egészen újjászülessen a kapcsolatotok.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Pontosan tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy előre léphess a munkahelyeden. Egyrészt hajlandó vagy arra, hogy még többet dolgozz, másrészt pedig eredményes lehetsz a kapcsolatépítésben is! A magánéletedben leginkább meghittségre vágysz, szeretnél néhány nyugodt estét eltölteni a családtagjaiddal. Megteheted, hogy most kivételesen kikapcsolod a telefonodat, és csak a számodra fontos emberekre figyelsz!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Ellenállhatatlan vágyat érezhetsz arra, hogy gondolataidat megoszd a munkatársaiddal és feletteseiddel. Ez jó taktika, hiszen nagyon hatékonyak lehettek együtt! A magánéletedben sok érdekes programra vágysz, amelyeket családoddal osztanál meg. Talán egy kisebb utazás is beleférhet az időtökbe, amely a család minden tagjának kikapcsolódást jelenthet. Akár egy hosszabb nyaralásba is belevághattok!

Skorpió (október 23. - november 21.)
A meggyőzőerőd óriási a napokban, munkatársaid elfogadják a véleményedet, sőt, azt sem bánják, ha megszervezed a közös munkát. Érdemes vállalnod ezt a felelősséget, hiszen előre juthatsz általa. A magánéletedben kicsit keményebben, szigorúbban viselkedsz a családtagjaiddal, kedveseddel. Nagyon határozottan közlöd, hogy mit vársz el a többiektől, és elvárod, hogy az útmutatásaid szerint viselkedjenek.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon felpezsdülhet a munkahelyi életed, rengeteg megbeszélés, elintéznivaló, telefon vár rád. Egy idő után célszerű lesz ütemtervet készítened, amelynek a segítségével kézben tudod tartani a teendőket. A magánéletedben kicsit makacs hangulatban vagy, és ha vitád adódik valamelyik családtagoddal, akkor csak a saját véleményedet hangoztatod. Különösen a párkapcsolatodban kellemetlen ez a jelenség, hiszen feszültté válhatnak a hétköznapjaitok.

Bak (december 22. - január 20.)
Mindig nagyon sok munkád van, de a napokban derűsen viseled még a plusz feladatokat is. Sőt, arra is lehet energiád, hogy valamilyen apró gesztust tegyél munkatársaid felé. A magánéletedben sok kellemes találkozásban lehet részed. Elképzelhető, hogy olyan barátok mennek hozzád látogatóba, akiket már régen láttál, de nagyon kedvesek a szívednek. A családi életedet is harmónia jellemzi, kellemes a hangulat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Hatékony lehetsz a munkahelyeden, aminek a titka a jó csapatmunkában keresendő. Kiveszed a részedet a feladatokból, és másokat is arra ösztönzöl, hogy minőségi munkát végezzenek. A napokban a családod ragaszkodik ahhoz, hogy közös programokat szervezzetek, jó ötlet lehet például egy családi kirándulás. Lehet, hogy túl fáradtnak érzed magad, de végül nagyon örülsz majd, hogy velük tartottál. Alkalmad nyílhat a napokban nagyon őszinte beszélgetésekre is!

Halak (február 20. - március 20.)
Kicsit nehézkesebb lehetsz a napokban, ez azt is jelenti, hogy sokkal lassabban haladhatsz a munkáiddal. Mindez bosszantó számodra, de érdemes türelmesnek lenned magaddal. A magánéletedben arra kellene koncentrálnod, hogy hétköznapi örömöket tudj adni családtagjaidnak. Ilyen lehet egy finom vacsora, amelyet dekoratívabban szervírozol, mint máskor. Akár gyertyákat is tehetsz a vacsoraasztalra, ez meghittebbé teszi a hangulatot!