Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Rák jegyében jár, nehéz fényszögben áll a Jupiter bolygóval. Érzékenyek lehetünk, de nehezen fogadjuk el, hogy a többiek máshogy gondolkoznak, mint mi.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Rák csillagjegyben halad. Ügyeljünk arra, hogy ne terheljük meg a gyomrunkat túl nehéz vagy zsíros ételekkel! Jobban tesszük, ha könnyű fogásokat választunk magunknak, és inkább többször eszünk. Ha a mai napon egy kicsit többet mutat a mérleg, akkor nem kell megijednünk, hiszen szervezetünk jobban visszatarthatja a vizet. Ennek a legjobb ellenszere a remek vízhajtó hatással rendelkező petrezselyem, amelyet frissen, de szárított állapotban is elrágcsálhatunk.

Ma álmodozó és romantikus hangulat uralkodik rajtunk, és sokkal könnyebben elérzékenyülhetünk. Engedjük meg magunknak, hogy áramoljanak az érzelmeink, és ha meghatódunk valamin, akkor ne szégyelljük a könnyeinket. A mai nap a mély érzelmek napja, ne küzdjünk ellene! Megtehetjük, hogy gyermekeinkkel, idős hozzátartozóinkkal törődünk többet, hiszen ez valóban megkívánhatja tőlünk az empátiát, amelynek most nem vagyunk híján.

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Jupiter bolygóval. Gyanakvóak leszünk mindennel szemben, ami nem illeszthető be a világképünkbe. Ha számunkra ismeretlen, vagy furcsa emberekkel találkozunk, akkor meglehetősen bizalmatlanul kezelhetjük őket. Ha, pedig azt tapasztaljuk, hogy munkatársaink, vagy családtagjaink más véleményen vannak, mint mi, akkor nagyon dühösek leszünk.