A Jóbarátok sztárjával randizik Meg Ryan

Vágólapra másolva!
A legújabb pletykák szerint már hónapok óta randevúzgat egymással Meg Ryan amerikai színésznő és a Jóbarátok című sorozat egykori szereplője, Matthew Perry.
Vágólapra másolva!

Egy amerikai bulvárlap értesülései szerint Meg Ryan amerikai színésznő és a Jóbarátok című sorozat sztárja, Matthew Perry már öt hónapja egy pár - de mindent megtesznek azért, hogy a kapcsolatuk titokban maradjon.

"Nagyon keveset beszélnek a magánéletükről, és soha nem mutatkoznak együtt, de szeretik egymást, és jól érzik magukat a másik társaságában" - mondta az US Weekly magazinnak egy magát megnevezni nem kívánó forrás.

Matthew Perry - a sorozatbéli Chandler Bing - aki korábban Julia Roberts-szel és Kristin Davisszel is randevúzott rengeteg időt tölt Ryan házában, és igyekszik minél közelebb kerülni a színésznő gyerekeihez, a 15 éves Jackhez és a hároméves Daisy-hez.

"Matthew nagyon komolyan gondolja a kapcsolatát Meggel" - árulta el a magazinnak a színész ismerőse. "Gyakran felhívja régi barátnőjét, Courteney Cox-Arquette-t, hogy tanácsot kérjen tőle a gyerekekkel kapcsolatban."

A főleg vígjátékokban szereplő Ryan 2001-ben vált el férjétől, Dennis Quaid-től - Russel Crowe, a Galdiátor című film Oscar-díjas főszereplője kedvéért -, de azóta sem volt túl szerencsés a szerelemben: az elmúlt években magányosan élt.