Liza Minellié volt a legdrágább sztár-esküvő

Vágólapra másolva!
A Forbes magazin összeállítása szerint Liza Minelli amerikai énekesnő esküvője volt a legköltségesebb a sztárvilágban - a ceremónia összesen 3 és fél millió dollárba, azaz közel 700 millió forintba került.
Vágólapra másolva!

Liza Minelli Oscar-díjas amerikai énekesnőnek volt a sztárok közül a legdrágább esküvője - derült a Forbes magazin tegnap nyilvánosságra hozott listájáról. Judy Garland lánya összesen 3,5 millió dollárt - közel 700 millió forintot - költött el, amikor hozzáment David Gest producerhez 2002 márciusában.

A második helyet Sir Paul McCartney és Heather Mills szerezte meg: ők hárommillió dollárt költöttek az esküvőjükre, amelyet egy írországi kastélyban tartották. A 300 meghívottat indiai táncosok és tűzijáték is szórakoztatta.

A harmadik páros, Elizabeth Hurley és Arun Nayar, a becslések szerint 2 és fél milliót csengettek ki nyolcnapos lakodalmukért, míg a negyedik helyet megszerző Tom Cruise és Katie Holmes esküvője kétmillió dollárba került.

Forrás: [origo]

Minelli, a férje és két vendég: Michael Jackson és Liz Taylor




A listán szereplő párokat elnézve kijelenthetjük, hogy a drága esküvő egyáltalán nem jelenti azt, hogy a szerelmesek örökre együtt maradnak: a tíz párból négy már nem él együtt.