Victoria Beckham: egy normális nő, kissé furcsa élettel

Vágólapra másolva!
Victoria Beckham egy nemrég készült interjúban bevallotta: "teljesen normális lánynak" tartja magát, aki egy "kicsit furcsa életet él".
Vágólapra másolva!

Victoria Beckham brit énekesnő, David Beckham focista felesége egy nemrég készült interjúban bevallotta: egyszerű, dolgozó lánynak tartja magát, aki időnként egy kicsit kaotikus életet él.

"Csak egy normális londoni lány vagyok, dolgozó nő és anya, akinek az élete időnként egy kicsit valószerűtlen" - mondta a Spice Girls tagja.

A híresség - aki mostanában a családja költöztetésével van elfoglalva - azt is hozzátette, mennyire várja már, hogy új életet kezdhessen Los Angelesben.

"Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, és nemcsak a költözés, de az erről készülő dokumentumfilm miatt is" - mondta Victoria Beckham. "Remélem, hogy ebből a filmből az emberek egy kicsit jobban megismernek, és megértik majd a rossz vicceimet is. Nagyon boldog az életem, és remélem, ezt sikerül is megmutatnom."

A családról, elsősorban Victoriáról, egyórás dokumentumfilmet mutat majd be az egyik legnagyobb amerikai televíziós társaság - és ha a nézettség "megfelelő" lesz, talán további együttműködésről is szó lehet.

"Egyáltalán nem akarok színésznő lenni" - mondta Victoria Beckham. "Talán én leszek az egyetlen Los Angelesben, aki nem akar filmekben szerepelni. Inkább a divatcégemmel, és a Spice Girls turnéjával szeretnék foglalkozni. Valójában sokkal unalmasabb vagyok, mint ahogy az a bulvárlapokban megjelent cikkek alapjén gondolják rólam."