Karrierhoroszkóp július 9-től 15-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon jók a kommunikációs képességeid, éppen ezért akár olyan kérdésekben is egyeztethetsz a feletteseiddel, mint például a fizetésed. Ösztönösen megérzed, hogy milyen mondatokat használj annak érdekében, hogy célt érj. Munkatársaiddal is nagyon sikeresen beszélheted meg a közös feladatokat. Az üzleti ügyeidben érdemes sokat foglalkoznod a részletekkel, különösen fontos, hogy a szerződéseket nagyon alaposan, körültekintően fogalmazd meg!

Bika (április 21. - május 20.)
Diplomatikusan tudod megfogalmazni az igényeidet és az elvárásaidat a munkahelyeden, valójában úgy éred el a célodat, hogy semmi erőszakosság nincs a viselkedésedben! Nagyon kedvesen, mégis határozottan kommunikálsz! Az üzleti életben nagyon fontos, hogy elővedd a stílusérzékedet! Tegyél néhány elegáns gesztust üzletfeleid felé, amelyekkel közvetítheted, hogy a közös munka neked is szívügyed!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Jobban kell figyelned a feladataidra, hiszen hajlamos leszel a feledékenységre, egy kicsit szétszórtabb is lehetsz, mint máskor! Nehezebben koncentrálsz az aprólékos feladatokra, hiszen azt tapasztalhatod, hogy folyton elkalandoznak a gondolataid. Ez a jelenség az üzleti tárgyalásaid során is előfordulhat, elképzelhető, hogy nehezebben követed partnered mondandóját. Ha az ügyben nem egyértelmű valamelyik részlet, akkor szánj időt arra, hogy még egyszer megbeszéljétek!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon hallgatag, sőt, morcos hangulatban lehetsz a munkahelyeden, hiszen valójában ahhoz sincs most kedved, hogy egyáltalán bemenj dolgozni. A leginkább nyugalomra vágynál, így inkább egyedül dolgoznál! A csapatmunka most nem a te világod! A fontos üzleti tárgyalásokat inkább halaszd el, hiszen könnyen észrevehetik az üzleti partnereid, hogy nincs sok kedved a találkozókhoz! Ha mégis tárgyalnod kell, akkor tedd ezt kellemes környezetben!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Virágoznak azok a képességeid, amelyek megkönnyítik számodra, hogy a munkahelyi közösségben elfoglald a méltó helyedet. Mindenkivel nagyon barátságos vagy, minden egyes munkatársadhoz lehet egy-egy kedves szavad. Ennek eredményeképpen nagyon népszerű lehetsz a munkahelyeden! Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy lehet hitele annak, amit mondasz! Itt elkél egy kis szigorúság, hiszen csak így tudod tartani a kereteket!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A terhelhetőséged óriási a napokban, hajlandó vagy arra is, hogy akár két ember helyett dolgozz. Mindez jót tesz a munkahelyi előmenetelednek, számíthatsz arra, hogy feletteseid számon tartják a teljesítményedet. Az viszont korántsem ilyen előnyös, hogy nagyon kifárasztod magad, nem biztosítasz magadnak elég pihenést. Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne akard mindenáron meggyőzni üzletfeledet, engedj lehetőséget neki is a keretek alakítására!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Rugalmasan és érdeklődően viselkedsz a munkahelyeden, és teli vagy vággyal, arra, hogy új ismereteket, módszereket sajátíthass el. Szívesen fogadod el azokat a tanácsokat is, amelyekkel tapasztaltabb munkatársaid láthatnak el. Rájössz, hogy ezek az információk nagyon sokat jelenthetnek neked! Az üzleti életben érdemes új lehetőségek után kutatnod! Akár egy egészen új területen is sikeres lehetsz, hiszen könnyen "bedolgozod" magad az új üzletbe!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Csak azokat a gondolatokat, módszereket találod hibátlannak, amelyek a te fejedben születtek meg, nehezen dolgozol most együtt munkatársaiddal. Ha ők másképpen vélekednek, akkor semmi hajlandóságot nem mutatsz arra, hogy elfogadd az álláspontjukat. Ebből könnyen születhetnek viták, veszekedések! Az üzleti tárgyalások során figyelj arra, hogy ne próbáld meg partnereidet túl erőteljesen meggyőzni az együttműködés előnyeiről!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon felpezsdülhet a munkahelyi életed, szinte szünet nélkül csöröghet a telefonod. Sok megbeszélésed, tárgyalásod válhat aktuálissá, akár új ajánlatokkal is megkereshetnek. Mindez azt jelenti, hogy a munkád értékes és kelendő a munkaerőpiacon, híre van a szakértelmednek. Az üzleti tárgyalásaidat érdemes a napokban lebonyolítanod, azonban ügyelj arra, hogy a papírok is rendben legyenek! Bár igaz lehet, hogy a papírmunka most meglehetősen idegesít!

Bak (december 22. - január 20.)
Sok hétköznapi teendővel találhatod magad szembe, ezek között több monoton, időrabló feladat is lehet. Olyan munkákat kapsz, amelyek nem túl gördülékenyek, viszont annál unalmasabbak lehetnek. Szerencse, hogy te nagyon jól bírod még a szürke, egysíkú teendőket is. Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne látsszon rajtad a fáradtság, hiszen ez mindig csábítást jelent a másik félnek arra, hogy megpróbálja kihasználni a kimerültségedet!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon jó kedved lehet, a munkahelyedre is örömmel mész be. A vidámságod könnyen átragadhat a munkatársaidra is, most te vagy a társaság jó hangulatának a záloga. Azt tapasztalhatod, hogy nagy népszerűséget szereztél, és a munkatársaid hozzád mennek, ha problémáik akadnak a feladataikkal. Az üzleti tárgyalások is jó hangulatban telnek, azonban arra ügyelned kell, hogy a fontos részletekre is oda tudj figyelni!

Halak (február 20. - március 20.)
Zárkózottabb hangulatban vagy, egyáltalán nem örülsz a közös munkának. Inkább egyedül dolgoznál, szeretnéd, ha csend és nyugalom venne körül. Így tudsz a legjobban odafigyelni a feladataidra. Nagyon idegesít, ha kizökkentenek az aktuális munkafázisból, ilyenkor roppant dühössé válsz. Az üzleti életben figyelj arra, hogy befelé forduló hajlamod ne legyen nyilvánvaló partnered számára! Azt hiheti, hogy nincs kedved együttműködni vele!