Heti horoszkóp július 9-től 15-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Érdemes tudatosan használnod jó kommunikációs képességeidet, hiszen remek alkalmak adódhatnak arra, hogy feletteseiddel egyeztess. Érdemes megbeszélnetek a feszült pontokat a kapcsolatotokban. A magánéletedben, a hétköznapokban találhatod meg az öröm forrásait. Remekül rá tudsz hangolódni a családtagjaidra, és még egy egyszerű családi vacsora is igazi élmény lehet a számotokra! Változtassátok ünneppé a szürke hétköznapokat!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon jól kommunikálsz a napokban munkatársaiddal, feletteseiddel. Úgy tudod elérni a céljaidat, hogy semmi erőszakosság nincs benned, mégis te határozod meg a feltételeket. A magánéletedben nagyon játékossá, önfeledtté válsz, és több olyan családi programra is alkalmatok nyílhat, amely a kisebbeknek és a nagyobbaknak egyaránt nagy élmény! Pároddal is megerősödhet a kapcsolatod, hiszen nagyon nyitott vagy a közös szórakozásra!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Kicsit szétszórttá válhatsz a munkahelyeden, igaz lehet az is, hogy többet beszélsz, mint kellene. Próbálj meg egy kicsit összeszedettebben kommunikálni! Így jobban szót értesz a munkatársaiddal. A magánéletedben jó alkalom kínálkozik arra, hogy vendégül lásd azokat az embereket, akik fontosak neked. Ha van kerted, akkor remek ötlet lehet egy kerti buli, ahol lehetőség van egy kis közös sütögetésre. Ez mindenkinek pihentető élmény lesz!

Rák (június 22. - július 22.)
Nem vagy túl beszédes hangulatban, és a munkahelyeden sincs kedved a hosszú megbeszélésekhez. A legszívesebben egyedül dolgoznál, csak arra vágysz, hogy nyugalmad legyen! A magánéletedben rendkívül mozgékonyan veszel részt, sok közös, nyári programra vágysz, amelyeket családoddal osztanál meg. Jó ötlet lehet, ha jegyet veszel egy szabadtéri előadásra, és meghívod párodat is! Így egy igazán romantikus nyári estében lehet részetek!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Rendkívül jól érezd magad a munkahelyeden, bár elképzelhető, hogy többet törődsz a kapcsolataiddal, mint a feladatokkal. Most egy kicsit lazábban veszed a teendőket, de szerencsére ez senkinek sem szúr szemet. A magánéletedben roppant elbűvölő vagy, mindenki nagyon szeret a közeledben lenni. Azt tapasztalhatod, hogy sokkal inkább igényt tartanak a társaságodra, mint máskor - végül már azt sem tudod, hogyan szakíts időt mindenkire.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Óriási teherbírással rendelkezel a munkahelyeden, azonban elképzelhető, hogy most egy kicsit túlfeszíted a húrt önmagaddal szemben! Annyi munkát vállalj el, amennyit el is tudsz végezni! A magánéletedben végtelenül érzékennyé válsz, rengeteg figyelemre van szükséged, amelyet családtagjaidtól szeretnél megkapni. Amikor azt tapasztalod, hogy nincs energiájuk folyamatosan foglalkozni veled, akkor nagyon csalódottá válhatsz.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon rugalmas hangulatban vagy a munkahelyeden, még arra is hajlandó vagy, hogy tanácsokat fogadj el munkatársaidtól. Érdemes kérdéseket feltenned, ha valamiben bizonytalan vagy. A magánéletedben előtérbe kerülhetnek a barátságok, amelyekkel érdemes lenne sokat törődnöd! Szervezz egy olyan összejövetelt, ahová meghívod a baráti családokat! Gondoskodj a gyermekeid számára is társaságról, engedd meg nekik, hogy ők is meghívják a barátaikat!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Makacs hangulatban lehetsz, ez különösen a munkahelyeden nyilvánulhat meg. Nehezen fogadod el munkatársaid álláspontját, nagyon erőteljesen ragaszkodsz a saját módszereidhez. Ez pedig sok vitás helyzetet teremthet. A magánéletedben érdemes apróbb ajándékokkal meglepned családtagjaidat! Ezzel azt mutathatod ki, hogy fontosak számodra! Érdemes egy kis időt szánnod a saját kedvteléseidre, hobbidra is!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Sok megbeszélés, tárgyalás válhat aktuálissá az életedben, rengeteg megbeszélnivalód lehet munkatársaiddal, feletteseiddel. Mindez azt jelenti, hogy számítanak a munkádra! A magánéletedben elég makaccsá válhatsz, a toleráns viselkedés most távol áll tőled. Ragaszkodsz a saját álláspontodhoz, még akkor is, ha ez ellentétes családtagjaid véleményével. A béke érdekében mindenkinek kompromisszumot kell hozni - neked is.

Bak (december 22. - január 20.)
Rengeteg munkád lehet a napokban, de tulajdonképpen ennek még örülsz is, hiszen érzed, hogy fontos vagy, és számítanak a munkádra! Figyelj arra, hogy pihenésre is jusson időd! Az időszak alkalmas lehet a családi látogatásokra, gondolkodj el azon, hogy mikor jutott utoljára időd a családi kapcsolatok ápolására! Meghívhatod te is az otthonodba azokat az embereket, akik kedvesek neked, de már évek óta nem tudtál sort keríteni a találkozásra!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Jó hangulatban mész be a munkahelyedre, és a munkatársaiddal is örömmel vagy együtt. Talán úgy érzed, hogy nem is munkakapcsolat van már közöttetek, hanem sokkal inkább barátság. A magánéletedben különösen a párkapcsolatod kerül előtérbe, nagyon szép napokat élhetsz át a kedveseddel. Könnyen lehet, hogy a tenyerén szeretne hordozni téged, és apró kedvességekkel, ajándékokkal lep meg.

Halak (február 20. - március 20.)
Hallgatag kedved van, ez leginkább a munkahelyeden lehet rád jellemző. Semmi kedved nincs ahhoz, hogy a napi feladatokat megbeszéld a munkatársaiddal, sőt, leginkább arra vágysz, hogy egyedül dolgozhass. A magánéletedre kevés energiád marad, hiszen mire hazaérsz, és a családoddal foglalkozhatnál, már nagyon fáradtnak érezheted magad. Esténként már csak arra vágysz, hogy végre az ágyba kerülj, és jó nagyot aludhass!