Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Bika jegyében jár, együtt áll a Mars bolygóval. A feszültség szinte tapintható: nem szívesen foglalkozunk másokkal, inkább csak a saját akaratunkat érvényesítenénk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Bika csillagjegyben halad. Egészségünk szempontjából füleink és torkunk válhat érzékenyebbé, valamint sérülékenyebbek lehetnek a fogaink is. Ügyeljünk arra, hogy ne igyunk ma jeges italokat, még akkor sem, ha nagyon melegünk van. Inkább maradjunk a szobahőmérsékletű innivalónál. A fogainkat ellenőriztethetjük a mai napon, ám jobb, ha óvakodunk a drasztikus fogászati beavatkozásoktól!

Hangulatunk a mai napon meglehetősen megfontolt lehet, ez segíthet abban, hogy áttekintsük a hosszú távú terveinket. Pénzügyek lebonyolítására is kiváló a mai nap, hiszen nagyon jó üzleti érzékkel rendelkezünk, és olyan megállapodásokat köthetünk, amelyek nagyon kedvezőek!

Ma a Hold együtt áll a Marssal, ám nehéz fényszögben a Jupiter bolygóval. A feszültség ma tapinthatóan van benne a levegőben, a viták gyökere pedig abban keresendő, hogy nem nagyon hajlunk a toleráns gondolkodásra. Egyetlen célként a saját akarunk megvalósítása, lebeg a szemünk előtt, az érdekek összeütközése pedig feszültségeket eredményez.